Mazón es deixa voler pels empresaris del sector turístic a Benidorm

El futur President de la Generalitat s’ha reunit amb Toni Pérez i representants del sector i ha ressaltat el potencial creixement del turisme com a motor econòmic de la Comunitat Valenciana

Mazón es deixa voler pels empresaris del sector turístic a Benidorm
01/06/2023 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i ara futur president de la Generalitat Valenciana s’ha reunit aquest matí en la X Jornada de Turisme, trobada organitzada per Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) a Benidorm. Durant l’esdeveniment, on el popular Mazón, s’ha deixat voler pels empresaris del sector turístic, l’ha reivindicat la seua posició respecte a la taxa turística, ha ressaltat el valor del model turístic de la província com un dels motors de l’economia d’Alacant.

En aquest sentit, Mazón, també president del Patronat Costa Blanca ha ressaltat que el model de Benidorm en el turisme “és un model que funciona, és exemplar, sostenible, respectuós i democràtic d’accessibilitat al turisme”. En aquest sentit, ha exemplificat que si no existira Benidorm, “el dret laboral i sindical de moltíssims espanyols de poder gaudir de vacances seria més difícil, perquè gràcies a ell molta gent pot tindre vacances, que d’una altra manera no tindria”.

Així mateix, Carlos Mazón ha tornat a reincidir en el seu suport al model turístic de la província d’Alacant, i ha confirmat la seua intenció d’eliminar la taxa turística, com ja havia defensat abans dels comicis així com impulsar serveis que definisquen el destí de la Costa Blanca com un dels millor preparats i amb major oferta complementària del país.

L’acte, que ha tingut lloc a l’Hotel Villaitana de Benidorm, ha comptat també amb Toni Pérez, alcalde popular reelegit a Benidorm, i pel president d’AVE, Vicente Boluda. A més de nombrosos responsables institucionals i empresarials del territori que també han participat en la trobada. Entre ells, no podia faltar a la cita el president i la secretària de Hosbec, Fede Fuster i Nuria Montes, així com el president i la secretària de la CEV, Salvador Navarro i Esther Guilabert.

La trobada a més ha organitzat tres ponències per a tractar la situació i perspectives de futur del turisme; la innovació com a palanca de lideratge i l’empresa familiar en el sector, també dues taules redones sobre emprenedoria i empresariat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 7 =