Toni Pérez anuncia una aliança estratègica amb EASYJET que obrirà a la primavera de 2024 nova base en la terminal alacantina

El president de la Diputació, al costat del director del Patronat Costa Blanca, es reuneix a Londres amb responsables de la companyia

Toni Pérez anuncia una aliança estratègica amb EASYJET que obrirà a la primavera de 2024 nova base en la terminal alacantina
07/11/2023 -

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, ha anunciat hui des de Londres, en el marc de la fira World Travel Market, una aliança estratègica amb la companyia EASYJET, amb els responsables de la qual ha mantingut una trobada de treball, i que obrirà a partir de la primavera de 2024 una nova base en l’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández, amb tres avions.

“Es tracta d’una clara aposta de l’aerolínia pel destí Costa Blanca, una decisió que té importants repercussions econòmiques i de connectivitat per a tota la província d’Alacant”, ha explicat Toni Pérez, qui ha acudit a aquesta reunió acompanyat pel director del Patronat Provincial de Turisme, José Mancebo.

A partir del pròxim any, l’entitat establirà nova base en la terminal alacantina, “un fet que suposarà un atractiu per a l’arribada d’altres empreses foranes”, ha indicat Toni Pérez, qui ha avançat, a més, que redundarà “no sols en la creació d’un centenar de llocs de treball, sinó a nivell operatiu, amb nou rutes addicionals, la qual cosa incrementarà el nombre de vols i seients disponibles”.

El president ha detallat, a més, que es posarà en marxa una bateria d’accions per a difondre la nova base a Alacant, iniciatives que passen per celebrar el passatger 30 milions en la terminal alacantina, propostes de street màrqueting amb motiu del Dia de Sant Nicolás (Sinterklass), difusió de productes nadalencs alacantins i sorteig de vols a Amsterdam.

Així mateix, després de la presentació en el propi aeroport de la nova base de Easyjet, se sumaran a aquesta iniciativa diverses accions promocionals del Patronat Costa Blanca, en col·laboració amb els ajuntaments d’Alacant i Elx, centrades en la divulgació sobre la sostenibilitat del destí.

Les nou rutes que obrirà l’aerolínia des de la província d’Alacant són Southampton, Newcastle i Belfast City, al Regne Unit; Zurich, a Suïssa; Praga, a República Txeca; i Lió, Nantes, Niça i Lilla, a França.

La segona jornada del Patronat Costa Blanca en la World Travel Market de Londres ha comptat amb un marcat eix professional i institucional, amb diverses trobades de treball en els quals ha participat el president de la Diputació d’Alacant, al costat del director de l’organisme turístic provincial.

A primera hora del matí tots dos han assistit al desdejuni de premsa organitzat per Turisme Comunitat Valenciana per a, posteriorment, seguir amb diverses reunions amb JET2 Holidays i Urval Utsyn, abans de mantindre una sessió amb els responsables de Road Travel, una companyia que crea itineraris de viatges digitals personalitzats per a viatgers independents que volen experimentar i conéixer un destí amb el seu propi vehicle.

Una altra de les reunions de l’agenda establida durant aquest dia ha sigut amb Destinia, una agència amb més de 150 proveïdors que posen a la disposició del client més de 230.000 hotels per tot el món i un ampli catàleg de productes, entre els quals s’inclou el vol, l’hotel o apartament, el transport en destí, el lloguer de cotxes, etc.

“Aquestes sessions de treball ens han ajudat a testar noves vies de mercat amb agències que permeten diversificar el nostre producte, ampliant-lo i mostrant-lo d’una manera diferent del turisme tradicional”, ha explicat Toni Pérez.

Ja a la vesprada, el president assistirà a la reunió institucional amb el conseller de l’Oficina Espanyola de Turisme de Turespaña a Londres, Manuel Butler, organisme l’estratègia del qual a curt termini és potenciar destinacions turístiques nacionals, tecnològics i sostenibles.

Segons ha concretat Toni Pérez, “la Costa Blanca és una digna competidora amb altres enclavaments i països com Grècia i Itàlia quant a sostenibilitat i aplicació de les noves tecnologies en el sector turístic”.

“És un aspecte cada vegada més crucial per a molts consumidors a l’hora d’elegir destí”, ha assegurat el president, per a qui és fonamental “implementar a la nostra província, com ja el fan munchos municipis, iniciatives innovadores en l’àmbit de la mobilitat social, la diversificació geogràfica, la preservació de la cultura local i autòctona, l’economia circular o la digitalització, aspectes cada vegada més sol·licitats pels turoperadors”.

En aquesta línia, José Mancebo, responsable de l’organisme autònom de la Diputació, ha avançat que des del Patronat Costa Blanca “hem de potenciar i ajudar les localitats a desenvolupar un turisme sostenible significatiu que es materialitze en noves rutes ecoturístiques, inversions en iniciatives verdes, accions sostenibles o gastronomia amb productes de proximitat, entre moltes altres propostes”.

Finalment, Mosso ha assegurat que les noves tecnologies, “en les quals ja estem immersos, augmentaran la nostra capacitat de servei i modernització del sector, aconseguint diferents perfils de públic. Aquestes accions ens permetran posicionar-nos com un destí d’avantguarda a nivell europeu”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × 5 =