Toni Pérez aplaudix el Pla Viu i mostra la voluntat de la Diputació de col·laborar amb els ajuntaments en la gestió del sòl per a construir habitatges socials

Toni Pérez aplaudix el Pla Viu i mostra la voluntat de la Diputació de col·laborar amb els ajuntaments en la gestió del sòl per a construir habitatges socials
02/04/2024 -

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, ha valorat hui molt positivament el pla del Consell per a impulsar la construcció de 10.000 nous habitatges de protecció pública en la Comunitat Valenciana, més de 2.600 d’elles a la província d’Alacant, i ha mostrat la voluntat de la institució provincial de col·laborar amb els ajuntaments, especialment amb els de menor població, perquè puguen sumar-se a este programa cedint sòl públic.

El dirigent alacantí ha participat este matí en la presentació del Pla Viu Comunitat Valenciana que ha tingut lloc en el Palau de la Generalitat a càrrec del seu president, Carlos Mazón, i que ha reunit els presidents de les tres diputacions, representants de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i alcaldes i alcaldesses de diferents municipis, entre altres autoritats. Durant l’acte, s’ha signat el conveni entre la Generalitat i la FVMP per a desenvolupar este pla.

“Esta iniciativa suposa un pas més en el Govern del canvi que presideix Carlos Mazón, un Consell que torna a posar el focus en les persones, recuperant llibertats i drets, en este cas el de l’accés a l’habitatge de tots els ciutadans”, ha apuntat Toni Pérez, qui ha afegit que este pla “respon a un compromís ja anunciat de desenvolupar un parc d’habitatge públic amb preus assequibles, tant de lloguer com de venda, per a aquells col·lectius que més ho necessiten”.

“Moltes famílies i molts joves han tingut en estos últims anys que abandonar els seus municipis per falta d’habitatges socials, una situació que confiem es revertisca amb este nou pla que serà possible gràcies a la col·laboració entre diferents administracions i amb la participació de la iniciativa privada”, ha apuntat el president. Així mateix, Toni Pérez ha valorat positivament que este projecte “suposarà també un revulsiu en l’activitat econòmica i en l’ocupació”.

El pla Viu per a l’impuls d’habitatges protegits se suma a les reformes fiscals i legislatives que el govern autonòmic ha adoptat ja en el primer any d’esta legislatura.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seventeen − 10 =