Toni Pérez configura el nou equip de govern de la Diputació en el qual dues dones tornen a assumir les vicepresidències

El dirigent alacantí destaca que el nou executiu afronta la legislatura “amb molta il·lusió i responsabilitat”

Toni Pérez configura el nou equip de govern de la Diputació en el qual dues dones tornen a assumir les vicepresidències
28/07/2023 -

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, s’ha reunit aquest matí amb els diputats que integraran a partir d’ara l’equip de govern de la institució provincial, una trobada en el qual s’han fixat les competències que ostentaran cadascun dels setze diputats, tots ells del Grup Popular, durant els pròxims quatre anys.

Pérez, que hui mateix ha signat el decret amb la delegació d’atribucions, assumeix directament l’àrea de Turisme, mentre que les vicepresidències recauen en dues dones: Ana Serna com a vicepresidenta primera, i que dirigirà també Economia, Comunicació i Cicle Hídric; i Mª de la Mar Sáez, qui ocupa la vicepresidència segona, a més de les delegacions d’Administració General i Hisenda.

Mª Loreto Serrano estarà al capdavant de l’àrea de Benestar Social i Igualtat, des de la qual es desenvoluparan les polítiques centrades en aquestes matèries i en Joventut, Cooperació i Voluntariat, mentre que Carlos Pastor serà diputat de Desenvolupament Econòmic i Projectes Europeus.

L’àrea de Cultura serà assumida pel diputat Juan de Dios Navarro, qui també ostentarà Contractació i Residents Internacionals.

D’altra banda, José Antonio Bermejo serà diputat de Benestar de les Persones, que engloba la gestió de la Llar Provincial Antonio Fernández Valenzuela, Salut Mental amb el Centre Doctor Esquerdo i l’Institut de la Família Pedro Herrero; David Aracil, diputat d’Innovació i Gestió Documental i Cristina García Garri, diputada de Transparència i Impremta.

L’àrea d’Infraestructures recaurà en Antonio José Bernabéu, mentre que Emergències i Repte Demogràfic l’ostentarà Francisco Cano. Per part seua, Arturo Poquet dirigirà Carreteres i Mª Magdalena Martínez serà la diputada de Medi Ambient, Energia i Residus Sòlids Urbans.

Bernabé Cano repeteix com a diputat d’Esports; Carmen Sellés es farà càrrec d’Arquitectura I Conservació d’Edificis i Instal·lacions i Mª Lourdes Llopis serà diputada de Recursos Humans.

Toni Pérez ha destacat que el nou equip de govern “afronta amb il·lusió i molta responsabilitat aquesta nova legislatura en la qual treballarem per a fer avançar a tots els municipis de la província, especialment als quals compten amb menys recursos, i per a millorar la qualitat de vida de tots els alacantins”.

La portaveu del Grup Popular serà la diputada Ana Serna, mentre que Loreto Serrano i Carlos Pastor assumeixen, en aqueix ordre, els càrrecs de portaveu adjunts.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × four =