politica

Toni Pérez: "El projecte de campus interuniversitari de la salut és una proposta de futur i excel·lència per a la província"

1 minut

Toni Pérez durant la Xarxa d'Entitats Locals Agenda 2030

El president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, ha mostrat hui el seu "absolut suport" a la proposta del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, de crear a la província un gran campus interuniversitari de la salut amb les titulacions que impartixen la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernández.

"Esta és una proposta de futur i progrés que conjumina esforços per part de totes dues institucions acadèmiques i beneficia no sols als alumnes sinó al conjunt de la societat de la província d'Alacant i de la Comunitat Valenciana perquè va enfocat a aconseguir una educació sanitària de màxima qualitat", ha destacat Pérez.

En esta mateixa línia, el president de la Diputació d'Alacant ha afirmat que el projecte de campus interuniversitari "és més convenient que mai, en un context de falta de metges i amb una societat que avança amb passes de gegant cap a l'envelliment i la cronicitat. La salut és molt important i requerix propostes com esta".

"Es tracta, sens dubte, d'una iniciativa que respon a les necessitats de la societat i que projecta l'educació a la nostra província cap a l'excel·lència", ha destacat.

La implantació d'este futur campus interuniversitari, ha afegit, "permetrà que totes dues universitats compartisquen recursos i professorat i atraurà altres estudis que fins al moment no s'impartixen a la província, com és Odontologia".

Finalment, el responsable institucional ha assenyalat que "ha arribat el moment d'aparcar les diferències entre dues institucions acadèmiques d'indiscutible prestigi i treballar de manera coordinada i aconseguint sinergies entre ambdues, com actualment ja fan de manera excel·lent en altres camps de l'ensenyament".