Bons Raspeig per a gastar en comerç local i hostaleria: com funcionen, quan sol·licitar-los i requisits

Aquests vals, de màxim 100 euros, es podran gastar a les botigues i establiments d’hostaleria per a aconseguir descomptes de fins al 50%

Bons Raspeig per a gastar en comerç local i hostaleria: com funcionen, quan sol·licitar-los i requisits
13/09/2023 -

L’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha anunciat la posada en marxa d’una nova edició dels Bons Raspeig per a incentivar el consum en els comerços i l’hostaleria de la localitat. Així, aquests vals es podran usar per a fer compres a les tendes locals adherides a aquesta campanya, així com en els establiments d’hostaleria com a bars i restaurants. El pressupost total d’aquesta campanya comercial és de 611.000 euros.

Com funcionen els Bons Raspeig

Els Bons Raspeig han de ser utilitzats pels consumidors com a descomptes d’un 50% en les compres que es realitzen en les empreses de comerç i hostaleria adherides. No són acumulables per a una mateixa compra els bons de dos o més titulars diferents.

A cada beneficiari autoritzat li correspondrà un màxim de 100 euros en bons, encara que podran ser descarregats amb valor de 20 euros cadascun d’ells a gastar en comerços adherits. Es disposarà de 15 dies naturals per a gastar-los des del moment de la seua descàrrega o bé fins a data de finalització de la campanya.

Els productes o serveis bonificats no podran ser retornats a canvi dels diners, però sí que canviats per un altre article o servei d’import igual o superior, abonant en el seu cas la diferència a l’establiment.

Si en el moment de presentar la sol·licitud els bons estiguen esgotats, el sol·licitant passarà a formar part d’una llista d’espera i, a mesura que existisca disponibilitat, s’enviaran als correus electrònics facilitats per rigorós ordre de registre d’entrada.

Com sol·licitar els bons

Tal com ha informat l’edil de Comerç de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, Vicente Pastor, la ciutadania podrà sol·licitar els bons a partir del dia 18 de setembre. El termini per a demanar un d’aquests vals romandrà obert durant un mes (fins al 18 d’octubre) o fins que s’esgoten tots els bons disponibles.

Cal destacar que els dies 18, 19 i 20 de setembre es podrà sol·licitar els bons únicament en les oficines de l’ajuntament per a atendre aquelles persones que no disposen de recursos electrònics i vulguen sol·licitar aquests bons de manera presencial.

Per tant, serà a partir del dia 21 de setembre quan ja es puguen sol·licitar els bons a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Requisits per a poder sol·licitar-los

Entre els requisits per a poder aconseguir un d’aquests bons es troben ser major d’edat, estar empadronat a la ciutat, estar al corrent de les obligacions tributàries i no estar incurs en cap procediment de reintegrament de subvencions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four + 7 =