Les obres de renovació de El Palmeral començaran a finals gener

S’adequaran els camins i entreteniments del parc i s’instal·larà una pista Pumptrack on està l’actual de BMX

Les obres de renovació de El Palmeral començaran a finals gener
27/12/2022 -

L’Ajuntament d’Alacant ha adjudicat la primera fase de la renovació del Parc El Palmeral, que començarà a la fi de gener de 2023 i inclou la renovació de les instal·lacions i el mobiliari del parc, així com la transformació del circuit de bicicletes BMX en una pista d’inèrcia o Pumptrack, apta per a bicicletes, patins, skates i patinets. El regidor de Medi Ambient, Manuel Villar, ha destacat que aquest projecte s’ha desenvolupat en col·laboració amb els veïns de la zona i tindrà continuïtat amb l’adequació d’altres instal·lacions i zones d’aparcament pròximes.

Quant a la renovació de les instal·lacions, Villar ha assegurat que s’adequaran els camins, es repararan les fonts ornamentals, s’instal·larà un nou pentanal per a reprendre l’activitat de l’embarcador i es restauraran els jocs infantils i els ponts de fusta.

El Parc El Palmeral és un dels espais verds més emblemàtics d’Alacant i la seua renovació suposa una millora significativa per als ciutadans que el gaudeixen. La nova pista de Pumptrack oferirà als usuaris una experiència única i segura, al mateix temps que s’introdueix un element atractiu i modern al parc. A més, la renovació de les instal·lacions i el mobiliari permetrà prolongar la vida útil del parc i garantir una major qualitat en el servei que ofereix.

L’Ajuntament d’Alacant ha confiat en Enginyeria i Gestió del Reg i Paisatge S.L. per a dur a terme aquesta renovació amb una oferta de 362.153 euros. El projecte, pressupostat en un total de 439.000 euros, s’ha oferit a l’empresa guanyadora després que Cesyr Estudis i Construcció S.L., que va presentar l’oferta més baixa, es retirara del concurs. Aquesta decisió ha permés que la segona classificada, Enginyeria i Gestió del Reg i Paisatge S.L., obtinguera l’adjudicació final.

El Parc El Palmeral és un espai molt volgut pels alacantins i la seua renovació és una notícia molt esperada. La transformació del circuit de bicicletes BMX en una pista d’inèrcia o Pumptrack és una de les novetats més destacades d’aquest projecte i suposarà una gran millora per als usuaris del parc. La renovació de les instal·lacions i el mobiliari també és fonamental per a garantir la qualitat i la durabilitat del parc i oferir un servei d’alta qualitat als ciutadans. Gràcies a l’adjudicació d’aquestes obres a Enginyeria i Gestió del Reg i Paisatge S.L., el Parc El Palmeral continuarà sent un lloc d’oci i gaudi per a tots.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × four =