Així queden els nous recorreguts de les línies d'autobús urbà d'Elx a partir del pròxim dimarts

El pròxim dimarts dia 3 d’octubre es posa en marxa la nova línia M i pujar aqueix dia a l’autobús urbà serà completament gratis

Així queden els nous recorreguts de les línies d'autobús urbà d'Elx a partir del pròxim dimarts
02/10/2023 -

L’Ajuntament d’Elx ha anunciat una reestructuració de les línies d’autobús urbà a partir del pròxim dimarts 3 d’octubre. Així, aquesta modificació del trajecte de les diferents rutes d’autobús que discorren per la ciutat d’Elx coincideix amb la posada en marxa de la nova línia M.

Es tracta d’una nova ruta d’autobús urbà que travessarà la ciutat d’est a oest, connectant els barris d’Altabix, Nou Altabix, Sant Antón, Ciutat Jardí, Zona Centre, El Pla, Santa Teresa, Cementeri Vell i els centres comercials. En eixe sentit, dimarts que ve dia 3 entrara en funcionament i eixe mateix dia pujar en l’autobús urbà d’Elx serà gratuït.

Canvis en el recorregut de les línies d’autobús urbà

Línia E: nou recorregut de la línia en el futur centre de salut de Travalón, la zona del Camp de Futbol enllaçant amb el barri de Travalón. El nou recorregut suposa noves parades en els voltants de l’Estadi Martínez Valero i en la zona de Travalón.

Línia F: nou recorregut de la línia per la zona del Camp de Futbol i el futur centre centre de salut de Travalón. El nou recorregut suposa noves parades en el barri del Camp de Fúlbol, en Estadi Martínez Valero i la zona de l’avinguda de l’Alcalde Juan Hernández Rizo.

Línia G: nou recorregut de la línia amb la posada en funcionament de la nova línia M, fent que el nou recorregut de la línia G siga més ràpid i directe des del centre cap als barris del Sector 5é i el Pla amb l’Hospital Vinalopó.

Línia H: nou recorregut que permet una connexió més ràpida de la zona Altabix, Nou Altabix amb el centre, gràcies a la incorporació de la nova línia M, generant noves combinacions possibles.

Línia I: nou recorregut de la línia en sentit invers al nou recorregut de la línia G, creant noves possibilitats de recorreguts des del centre per als barris del Sector 5é, el Pla amb l’Hospital Vinalopó. Unida a la nova línia M, aquests barris augmenten les possibilitats de mobilitat actuals.

Línia J: s’amplia el recorregut de la línia J en la zona de l’Hospital General, passant per les parades 26 i 27 de la zona.

Línia L: es desvia la línia en la zona del Cementeri Vell cap al carrer Redovan, donant servei a la parada 164 situada en el Centre Comercial l’Aljub.

Línia R3: s’àmplia el recorregut de la línia en la Partida de Carrús per a anar fins a la urbanització Montesol.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four + 14 =