Acusen la pilot alacantina Carmen Jordá d'un "atropellament intencionat" a una altra dona

Els fets haurien ocorregut dijous passat 9 de març en el pàrquing d’una clínica de medicina estètica

Acusen la pilot alacantina Carmen Jordá d'un "atropellament intencionat" a una altra dona
23/03/2023 -

La famosa esportista alacantina, Carmen Jordá, ha sigut acusada de “atropellament intencionat” en una clínica de medicina estètica, segons ha informat el programa de televisió ‘El Programa d’Ana Rosa’. Els fets haurien ocorregut dijous passat 9 de març en el pàrquing del centre, on l’esportista s’hauria negat a pagar una factura de 300 euros després de rebre un tractament. No obstant això, des del seu entorn neguen els fets.

Segons la denúncia presentada per l’empleada de la clínica, Carmen Jordá, nascuda a Alcoi es va negar a pagar l’import argumentant que es tractava d’una col·laboració prèviament acordada amb la cap de la clínica, però la treballadora va afirmar no tindre coneixement d’això i va amenaçar amb telefonar a la Policia si no abonava l’import. Després d’una forta discussió, la pilot va abandonar el lloc a tota velocitat.

No obstant això, la treballadora afirma que Carmen Jordá va tornar al pàrquing i la va atropellar intencionadament en dues ocasions, una d’elles provocant que la víctima es desplaçara diversos metres en l’aparcament. La denúncia no va ser presentada fins al dimecres 15 de març, sis dies després dels fets.

El programa de televisió ha intentat posar-se en contacte amb l’esportista sense èxit, però ha revelat que aquesta no seria la primera vegada que Carmen Jordá ha viscut una situació similar en un centre d’estètica. L’esportista ha participat en competicions d’automobilisme d’alt nivell i ha sigut pilot de desenvolupament de l’escuderia Lotus de Fórmula 1 en el passat. Tal és la seua fama en l’actualitat i la seua posició com a referent en el món de l’automobilisme que en el seu compte d’Instagram supera els 786.000 seguidors.

L’atropellament intencionat és un delicte tipificat en el Codi Penal que pot comportar penes de presó de fins a cinc anys. La investigació està en curs i l’esportista no ha fet declaracions sobre aquest tema.

Reacció del seu entorn davant les acusacions

Tals han sigut els comentaris que la pilote alacantina Carmen jordá ha rebut en les seues xarxes socials que ha hagut de desactivar-los, encara que no ha comunicat gens de manera oficial.

Els qui si que han volgut aclarir el succeït són els seus advocats, els qui mitjançant un comunicat han afirmat que “les informacions difoses, en les quals s’acusa la nostra patrocinada d’un incident de trànsit, el passat 9 de març de 2023, són absolutament falses i manquen de tota correlació amb la realitat”.

La resta del comunicat continua de la següent manera:

“Que ni la nostra mandant, ni els seus representants, ni aquesta signatura d’advocats té constància de la iniciació de cap mena d’acció judicial, incoació de procediment, o notificació de cap denúncia contra la nostra representada. Que és nostra representada ni el seu entorn, sempre a fi de respectar l’acció de la justícia, no realitzarà cap manifestació referent a aquests supòsits fets als mitjans de comunicació. Que vista la gravetat de les difamacions abocades, Sra. Carmen ha posat aquest assumpte en coneixement i disposició dels seus advocats, per a l’emprenedoria de les actuacions legals oportunes”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three + 15 =