Dos virulents incendis calcinuen dos habitatges a Benidorm i Elx

Dos virulents incendis calcinuen dos habitatges a Benidorm i Elx
13/03/2023 -

Dos incendis han sacsejat la província d’Alacant en les últimes hores, la qual cosa ha deixat greus conseqüències en els habitatges afectats amb multitud d’estris calcinats per les flames. No obstant això, no cal lamentar danys personals.

El primer incendi va tindre lloc a Benidorm, on un habitatge en una quarta planta va ser arrasada per les flames en la vesprada d’ahir. Afortunadament, la inquilina va poder escapar del lloc abans que les flames es propagaren per la resta de l’edifici. Tres dotacions de bombers van acudir al lloc per a extingir el foc amb rapidesa i evitar que es propagara. La labor de la policia nacional i local també va ser crucial en l’extinció de l’incendi. A pesar que el foc va ser controlat, l’habitatge va resultar seriosament danyada a l’interior.

El segon incendi va ocórrer en la pedania dels Arenals del Sol d’Elx, en l’àtic d’un edifici de sis altures, calcinant completament l’interior de l’habitatge. Els bombers van rebre la trucada d’emergència a les 21.33 hores de la nit del diumenge, i en arribar al lloc van trobar l’habitatge en flames. Les flames es van originar en l’habitatge més alt de l’edifici i es van propagar ràpidament per l’interior. A pesar que els bombers van acudir ràpidament, no van poder evitar que el foc s’estenguera i calcinara la totalitat de l’habitatge. Afortunadament, no va haver-hi ferits ni víctimes mortals en l’incendi.

En tots dos incendis, les labors d’extinció i control del foc van ser dutes a terme pels bombers de la província d’Alacant, que van treballar sense descans per a apagar les flames i evitar que es propagaren. En el cas de Benidorm, també s’agraeix la labor de la policia nacional i local en l’extinció del foc.

El foc és una de les majors amenaces per a la seguretat de les persones i els seus béns, per la qual cosa és important prendre mesures preventives per a evitar que es produïsquen incendis. És necessari tindre un pla d’evacuació en cas d’emergència, instal·lar detectors de fum en els habitatges, no sobrecarregar els endolls elèctrics, no deixar ciris encesos o brases sense vigilància, i prendre totes les precaucions necessàries per a evitar que es produïsquen incendis.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × three =