Salven la vida d'un home en parada cardiorespiratòria a Torrevella

Salven la vida d'un home en parada cardiorespiratòria a Torrevella
31/03/2023 -

La ràpida acció de dos agents de la Guàrdia Civil ha salvat la vida d’un home de 51 anys a Torrevella, que va patir una parada cardiorespiratòria mentre es trobava a l’interior del seu vehicle estacionat en un carrer del centre de la ciutat.

L’incident va tindre lloc el passat 6 de març al voltant de les 7.45 hores. Una dona en estat de nerviosisme va trucar al telèfon d’emergències de la Guàrdia Civil per a informar que el seu marit havia perdut la respiració a l’interior del seu cotxe, quan la portava al treball.

La patrulla del Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Torrevella, que es trobava pròxima a la zona, es va dirigir immediatament al lloc dels fets. En arribar, van observar a una dona que demanava auxili i, després d’acudir a ajudar-la, es van adonar que a l’interior del cotxe es trobava l’home inconscient i en parada cardiorespiratòria.

Els agents, un home i una dona, van procedir a realitzar les maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home, i després de diversos intents, van aconseguir estabilitzar-lo a nivell respiratori. Mentre es mantenia la posició de recuperació de l’home, va arribar una ambulància medicalitzada, que va traslladar al ferit a l’Hospital Universitari de Torrevella.

Després d’una intervenció quirúrgica i una setmana de recuperació, l’home es trobava en el seu domicili. Els agents de la Guàrdia Civil que li van auxiliar li van visitar per a interessar-se pel seu estat de salut i van ser rebuts per ell i la seua esposa, els qui van agrair la ràpida i eficient actuació dels agents, que els havia salvat la vida.

Aquest fet torna a posar de manifest la importància de la formació en primers auxilis i la ràpida actuació dels serveis d’emergència per a salvar vides. La Guàrdia Civil, a través de la seua formació, està preparada per a actuar davant situacions crítiques com aquesta i per a protegir la seguretat i la vida dels ciutadans.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + one =