Així seran les llums de Nadal d'Alacant aquest 2023

El gran árbol cónico tendrá una altura de 18 metros y, como novedad, este año se instalará en la avenida de la Constitución

Guardar

arbol navidad alicante
arbol navidad alicante
El compte arrere perquè arribe el Nadal a la ciutat d'Alacant descompta les seues últimes hores. I és que els carrers de la capital alacantina s'il·luminaran amb motius nadalencs aquesta mateixa setmana per a donar-li la benvinguda a aquesta època de l'any.Tal com ha avançat l'Ajuntament d'Alacant, aquest 2023 seran 114 carrers del centre de la ciutat i també dels diferents barris els que s'engalanaran amb llums i colors. En eixe sentit, s'instal·laran per tot Alacant 1.927 motius nadalencs entre arcs, garlandes, elements en fanals, cartells i arbres.A aquest desplegament lumínic se suma l'arbre en tons blancs i daurats de 18 metres d'altura que enguany com a novetat estarà instal·lat en la remodelada avinguda de la Constitució. A més, una altra de les grans novetats anunciades pel consistori municipal serà la col·locació d'un os gegant lluminós en la plaça de la Montañeta.[caption id="" align="aligncenter" width="680"] L'arbre de Nadal ja instal·lat en l'avinguda de la Constitució[/caption]En total, totes les llums que s'instal·laran als carrers alacantins sumaran una potència de 305,88 quilowatts, però es mantindrà l'estalvi energètic que ja va ser implantat l'any passat, ja que les llums led seran de baix consum. A més, l'horari de l'enllumenat serà tots els dies de 19 a 1 de la matinada; mentre que els dies de Nit de Nadal, Nit de cap d'any i la nit de Reis aquest horari s'ampliarà fins a les 4:30 hores.

Quan serà l'encesa de les llums de Nadal?

Aquest 2023 les llums de Nadal s'encendran a mitjan novembre, d'igual manera que l'any passat. Així, serà aquest divendres 17 de novembre quan la ciutat d'Alacant done la benvinguda oficialment al Nadal i els seus carrers lluïsquen amb un gran ambient nadalenc.L'encesa nadalenca oficial es realitzarà aquest divendres a partir de les 19 hores en l'avinguda de la Constitució. En aquest gran esdeveniment participaran l'alcalde, Luis Barcala, les Belleas del Foc adulta i infantil i membres de la corporació municipal.
Destacats