El Cirque du Soleil ultima els preparatius en Platja Sant Joan

Uns 70 operaris realitzen l'hissat de la gran carpa per a l'espectacle "Alegria. Sota Una Nova Llum" que comença dimarts que ve 16 de juliol i ha ampliat dates fins a setembre

Guardar

La regidora de Cultura observa els treballs de muntatge de la carpa del Cirque du Soleil
La regidora de Cultura observa els treballs de muntatge de la carpa del Cirque du Soleil

Cirque du Soleil ha alçat este dimarts la seua Gran Carpa en el solar habilitat per a això en Platja Sant Joan per a començar les seues representacions dimarts que ve 16 de l'espectacle “Alegria. Sota Una Nova Llum”. Uns 70 operaris han realitzat l'hissat de les instal·lacions que acolliran les representacions fins al mes de setembre després que la companyia decidira ampliar dates a la ciutat després de l'èxit collit amb el seu últim espectacle i la demanda d'entrades.

La regidora de Cultura, Nayma Beldjilali, ha assistit al muntatge de la carpa i ha assenyalat que “fins i tot el muntatge i tot el desplegament tècnic i humà que requerix un espectacle com a Alegria. Sota una nova llum és impressionant com ho és la seua representació”. “Estem desitjant que arribe dimarts que ve perquè alacantins i visitants puguen gaudir d'un espectacle de primer nivell que només es representarà en cinc ciutats espanyoles, una d'elles la nostra”, ha afegit l'edil.

Cirque du Soleil és present a Alacant des de 2008. Amb la seua anterior obra, “Luzia”, va batre el seu rècord de venda d'entrades a Alacant, 110.000, de les quals un 70% van ser adquirides per persones de fora d'Alacant ciutat.

“Alegria-Sota Una Nova Llum”

"Estrenada per primera vegada en 1994, Alegria és un dels espectacles més estimats de Cirque du Soleil; un favorit dels fans que ha contribuït en gran manera a marcar l'estil característic de la companyia a nivell internacional. Alegria va captivar a més de 14 milions d'espectadors en 255 ciutats de 40 països durant el seu gira de 1994 a 2013”, expliquen des de la companyia.

Amb motiu del 25 aniversari de l'espectacle en 2019, Cirque du Soleil va estrenar "Alegria. Sota Una Nova Llum", una completa reimaginació de la seua aclamada producció de 1994, redissenyada per a inspirar al públic actual. A través d'una nova direcció escènica, arranjaments musicals, acrobàcies, coreografies, vestuari, maquillatge i decorats, Alegria – Sota Una Nova Llum reinventa el clàssic original alhora que captura les emocions, melodies i essència d'Alegria.

Compta amb un repartiment internacional de 54 acròbates, pallassos, músics i cantants, i curiosament un dels pallassos és alacantí com ha transcendit en la presentació.

La sinopsi és la següent: En el cor d'un regne que va ser magnífic, i que ha perdut al seu rei, Alegria és testimoni de la lluita de poder entre el vell orde i la joventut en lluita per l'esperança i la renovació. Mentres el bufó de la cort intenta maldestrament aconseguir el tron, un creixent desig de canvi sorgix als carrers per a desafiar l'statu quo i portar alegria al món.

Destacats