Quan és l'encesa de les llums de Nadal d'Alacant aquest 2023?

La benvinguda oficial a aquesta època de l’any serà aquest divendres en l’avinguda de la Constitució

Quan és l'encesa de les llums de Nadal d'Alacant aquest 2023?
16/11/2023 -

La ciutat d’Alacant descompta les hores per a donar la benvinguda a Nadal. A partir d’aquesta mateixa setmana, els carrers de la capital alacantina s’il·luminaran amb motius nadalencs per a rebre amb el colorit i l’ambient habitual a aquesta època de l’any.

Aquest 2023 les llums de Nadal a Alacant es tornaran a encendre a mitjan mes de novembre, de la mateixa manera que l’any passat. D’aquesta manera, aquest divendres 17 de novembre és el dia triat perquè oficialment la ciutat d’Alacant transforme les seues nits en una lluminosa benvinguda a Nadal. El gran ambient nadalenc que lluiran els seus carrers s’estendrà fins als primers deu dies del mes de gener.

Així, l’encesa nadalenca oficial es durà a terme aquest mateix divendres a partir de les 19 hores en l’avinguda de la Constitució. En aquest gran esdeveniment participaran tant l’alcalde, Luis Barcala, com les Belleas del Foc adulta i infantil, així com diferents membres de la corporació municipal.

D’altra banda, aquest desplegament lumínic estarà acompanyat de l’arbre en tons blancs i daurats de 18 metres d’altura que enguany, com a novetat, estarà instal·lat en la remodelada avinguda de la Constitució. Així mateix, una altra de les grans novetats anunciades per l’Ajuntament d’Alacant de cara a aquest 2023 serà la col·locació d’un os gegant lluminós en la plaça de la Montañeta. Es tracta d’una iniciativa a l’estil dels regals o la bola de Nadal que ha protagonitzat aquesta època en la capital alacantina els últims anys.

navidad alicante 2023

Així seran les llums de Nadal d’Alacant aquest 2023

Tal i com ha avançat el consistori municipal, aquest 2023 seran 114 carrers del centre de la ciutat i també dels diferents barris les que s’engalanen amb diferents dissenys de llums de colors. En eixe sentit, s’instal·laran per tot Alacant 1.927 motius nadalencs entre arcs, garlandes, elements en fanals, cartells i arbres.

En total, totes les llums que s’instal·laran als carrers alacantins sumaran una potència de 305,88 quilowatts, encara que com informen des de l’Ajuntament es mantindrà l’estalvi energètic que ja va ser implantat l’any passat, perquè les llums de led seran de baix consum. De la mateixa manera, l’horari de l’enllumenat serà cada dia de 19h a 1 de la matinada; mentre que els dies de Nit de Nadal, Nit de cap d’any i la nit de Reis aquest horari s’ampliarà fins a les 4.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 6 =