Descobrix els concerts gratuïts paral·lels al Spring Festival a Alacant

Estes propostes musicals arriben a la Petxina de l'Esplanada durant els matins d'este dissabte i diumenge per a complementar el cartell del festival

Guardar

concierto musica
concierto musica
Este cap de setmana Alacant es convertirà en l'epicentre del panorama musical amb la celebració d'una nova edició del Spring Festival. Més de 50.000 persones s'esperen en dos jornades vibrants en el multiespai Rabassa. Este esdeveniment, que s'ha consolidat a la ciutat, rebrà una onada de música, visitants i un ambient inigualable tant este divendres 31 de maig com el dissabte 1 de juny. I per a celebrar este festival de referència, la capital alacantina ha preparat un programa paral·lel de concerts gratuïts.Estes actuacions són el colofó de la iniciativa Spring City, que durant tot el mes de maig ha nodrit el gran aparador que suposa el festival amb un conjunt d'activitats com a tallers de serigrafia i fotografia, presentacions de llibres, cicles de cinema, així com tastos gastronòmics i rutes de ‘shopping’ que conjuguen un caràcter cultural, gastronòmic i comercial. En el marc d'estes propostes alternatives d'oci, com a novetat este 2024 s'han inclòs diferents concerts matinals en 'La Concha' de l'Esplanada.Així, tant el dissabte 1 com el diumenge 2 de juny al matí, una part del Spring Festival també es podrà gaudir en el centre de la ciutat d'Alacant. El primer dia, el singular auditori situat a l'Esplanada acollirà les actuacions de l'artista alternatiu Villanueva, el rock característic de Shangay Baby i l'estil punk modern del grup Anabel Lee. Per part seua, el diumenge serà el torn de la banda emergent amb segell alacantí Viscopaf, el Pop-Rock de Menta i el recognoscible indiepop de El Bueno Hijo.

En el cor d'Alacant

Estos concerts matinals posaran el punt i final a un mes ple d'activitats gratuïtes i faran que no deixe de sonar la música a la ciutat durant tot el cap de setmana. Sens dubte, un pla interessant per a realitzar amb amics o en parella en dos jornades que, al mateix temps, servixen d'enllaç amb la resta d'actes que es duran a terme estos dies en el centre d'Alacant amb motiu de ‘l’Inici de la Festa’ de les Fogueres 2024. En este sentit, dos mascletàs, un concert amb més de 1.000 músics en la Plaça Campoamor i la desfilada del Pregó seran la resta d'alternatives d'oci en un cap de setmana molt cultural.
Destacats