Ecovidrio i l'Ajuntament d'Alacant llancen una campanya de reciclatge amb quatre iglús de Disney dirigida a famílies amb xiquets

Dins de la campanya, se sortejaran miniigñus de reciclatge i un viatge al parc de Disneyland Paris

Guardar

Manuel Villar y Roberto Fuentes (2)
Manuel Villar y Roberto Fuentes (2)
Ecovidrio i la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alacant han posat en marxa una campanya de conscienciació per a promoure també el reciclatge de vidre i la lluita contra el canvi climàtic entre els més xicotets de la família. Per a això, han col·locat quatre contenidors tematizados amb personatges Disney en l'avinguda de la Constitució enfront del Teatre Principal, l'avinguda Alfons X el Savi al costat del Mercat Central, en Maisonnave i en la plaça de la Montañeta caracteritzats de R2D2, Dumbo, Buzzlightyear i Mike Wazowski de Monstres S. a.El regidor de Medi Ambient, Manuel Villar, ha animat “a les famílies amb xiquets xicotets a aprofitar aquesta oportunitat per a treballar el concepte de reciclatge en el domicili i conscienciar als seus fills en la importància d'aquestes xicotetes accions per a la preservació del planeta”. “Aquests iglús són l'excusa perfecta per a acostar-se amb els xiquets a depositar el vidre i gaudir dels iglús tematizados, fer-se fotos i prendre consciència que és una acció divertida i útil la de reciclar”, ha afegit Villar.El gerent per a la Comunitat Valenciana de Ecovidrio, Roberto Fuentes, ha explicat que “sota el lema “Reciclar vidre és màgic”, els iglús de Disneyland Paris podran servir durant les pròximes setmanes perquè les famílies puguen aportar el seu granet d'arena al medi ambient portant a aquests divertits contenidors el vidre utilitzat a casa mentre es delecten amb els seus personatges de Disneyland Paris favorits”.

Viatge a Disneyland París

Els participants que participen en la campanya entraran en el sorteig de miniglús i un viatge a Disneylad París. Coincidint amb el 30 Aniversari de Disneyland Paris i el 25 Aniversari de Ecovidrio també se sortejaran 200 miniglús protagonitzats per aquests entranyables personatges perquè la màgia del reciclatge de vidre arribe també a les seues llars. Per a això, tan sols hauran d'accedir a través dels codis BIDI impresos en els iglús de Ecovidrio i contestar un senzill qüestionari a través de la pàgina web https://www.reciclavidrioenfamilia.es/.Els miniglús inspirats en alguns dels personatges de Disneyland Paris es podran adquirir a través de la pàgina web www.miniglu.es. Tots els beneficis aniran destinats a la Fundació També una entitat sense ànim de lucre que treballa des de 2001 per la inclusió social de les persones amb discapacitat i el foment de valors educatius en activitats esportives adaptades, d'oci i temps lliure.
Destacats