Fotogalería: així són totes les Fogueres Especials 2024

Recorregut fotogràfic a través dels monuments de la màxima categoria de les festes majors de la capital alacantina este 2024

Guardar

Foguera La Ceràmica 2024
Foguera La Ceràmica 2024

Les Fogueres ja s'han apoderat de tots i cadascun dels racons de la ciutat d'Alacant . Després d'una intensa nit per a acabar el muntatge de tots els monuments, el conjunt de les estructures ja es poden visitar en els diferents barris i distristos de la capital alacantina. Sota el radiant sol que il·lumina la ciutat, les Fogueres s'alcen com a garants de la grandiositat d'unes festes que combinen tradició, cultura, art i un ambient inigualable. Les figures, les rematades i el cos escènic creen una composició única amb un relat i un missatge que aborden diferents temàtiques de la societat actual des d'un punt de vista crític i divulgatiu.

En esta galeria, des d'Alacant Extra realitzem un viatge fotogràfic a través dels deu monuments que competeixen en categoria Especial este 2024. Descobrix els detalls que amaguen estes meravelloses propostes artístiques amb els tocs satírics habituals i una explosió de colorit que permetrà gaudir a alacantins, alacantins i visitants fins a la Nit de la Cremà.

Així, les Fogueres que pots veure en este galeria fotogràfica són: La Ceràmica, amb l'obra 'Babel'; Carolinas Altes, sota el lema 'What a wonderful world'; Sagrada Família, que proposa 'Exòtica'; Port d'Alacant, que ens recorda el 'L'efecte papallona'; Sèneca-Autobusos, amb una de les obres més satíriques amb 'Anem a explicar mentides...'; Diputació-Renfe, amb la naturalesa per bandera en 'Sàvia, la veu dels arbres'; Baver-Els Antigons , amb 'Ilusión.es'; Florida-La Vinya, que ofereix la innovació de 'Konéctika'; Florida-Portazgo, que se centra en la ciència amb 'Geometria vital'; i Polígon de Sant Blas, que s'endinsa en l'essència alacantina amb 'Arrels'.

En este mapa pots consultar la ubicació de totes les Fogueres Especials. A més, podràs obrir un desplegable per a seleccionar categoria a categoria i descobrir el lloc en el qual es planten el total dels 89 monuments foguerils que conformen les Fogueres d'Alacant 2024:

Autobús de les Fogueres Especials

Igual que en edicions anteriors, tant l'Ajuntament com l'empresària concensaria del transport urbà a Alacant, Vectalia MIA, han engegat l'autobús gratuït que connecta les diferents Fogueres Especials. Un recorregut circular amb parades en zones properes als monuments per a poder visitar les deu propostes, entre unes altres, que competeixen en la màxima categoria. La línia es podrà utilitzar fins al dilluns 24 i funciona de 8h a 22.30 hores amb una freqüència de 15 minuts.

Arxivat a:

Destacats