Paella gratis, concerts i premis en la festa Revoluzión del centre comercial Zenia Boulevard

Esta gran superfície comercial celebra la finalització de les obres de millora del centre este dissabte 29 entre les 12 i les 22 hores

Guardar

Un esdeveniment en el centre comercial Zenia Boulevard d'Orihuela Costa. Imatge: Zenia Boulevard
Un esdeveniment en el centre comercial Zenia Boulevard d'Orihuela Costa. Imatge: Zenia Boulevard

El Centre Comercial Zenia Boulevard, situat a Oriola Costa, organitza este dissabte 29 de juny una gran festa per a celebrar la fi de les obres de remodelació del centre comercial. En concret, des d'esta gran superfície comercial s'ha organitzat la festa Revoluzión que començarà a les 12 hores i s'estendrà fins a les 22 hores. Durant tot el dia, tindran lloc múltiples activitats per a tota la família com a espectacles, repartiment gratuït de plats de paella, photocalls, xanquers, batucades, jocs d'aigua, còctels, maquillatges festivalers i les actuacions de Grison Beatbox i Bombai.

A més, hi haurà premis per als assistents durant tota la jornada, ja que al llarg del dissabte s'amagaran més de 1.000 claus que obriran caixes amb regals, entre ells, un mòbil Iphone, un patinet, un carro de compra d'Alcampo i un any de dinars gratis en els establiments del centre. En eixe sentit, els assistents a la festa tindran la missió de trobar les diferents claus per a obrir les caixes i descobrir si han obtingut un dels premis grans.

Així i tot, des del centre han explicat que tots aquells que acudisquen amb una clau no premiada als estands informatius rebran premis directes com a llimonades, gorres flamenques, un pot amb sal de les salines de Torrevella i tatuatges, entre uns altres.

Una remodelació milionària del centre comercial

El projecte de renovació i millora de les instal·lacions del Zenia Boulevard va començar l'any passat i han comptat amb una inversió per part del seu grup propietari que supera els 18 milions d'euros. En concret, els treballs escomesos han inclòs la millora de les façanes, el paviment, les àrees de descans, les zones verdes, les zones de restauració i també les àrees d'oci infantil.

"El motiu central que recull la nova imatge del centre comercial és la idea de convertir-se en un poble viscut i amb història que explicar, un punt turístic on es reunixen un cresol de cultures, un lloc més sostenible, més confortable, amb més serveis, més atractiu i tecnològic. Els flamencs de la Llacuna rosa de Torrevella han servit d'inspiració per a la remodelació de les zones d'oci i per a les condícies 'salineros' de la plaça Major", destaquen en un comunicat des del centre.

Un evento en el centro comercial Zenia Boulevard de Orihuela Costa. Imagen: Zenia Boulevard
Un esdeveniment en el centre comercial Zenia Boulevard d'Oriola Costa. Imatge: Zenia Boulevard

Així mateix, la plaça de la Llotja compta amb una zona de descans i pati que estan ambientades en els cultius de cítrics de la província d'Alacant i en la plaça Major es fa al·lusió al mar amb una medusa gegant de tres tobogans que està connectada amb una font interactiva.

A més, els treballs van a permetre que el centre comercial siga una infraestructura més sostenible, ja que es va a reduir el consum energètic en un 25 % amb la instal·lació de diferents aplicacions com són els variadors de freqüència en escales i rampes i la col·locació d'elements de control lumínic en la zona d'aparcament, permetent que la il·luminació siga adaptativa.

Gràcies a les obres de millora en la instal·lació fotovoltaica serà possible incrementar el percentatge d'autoconsumo, passant del 28 % actual a un 40 % sobre el total de consum energètic en zones comunes i el consum d'aigua es veurà reduït entre un 10 i un 15 % gràcies a la instal·lació d'una mini depuradora.

Destacats