Benidorm, per davall de la seua ocupació per falta de britànics en Setmana Santa

Fede Fuster ha recordat que “el mercat britànic no ha recuperat encara el nivell del 2019, perquè haguera superat la xifra del 90 % d’ocupació amb facilitat”

Benidorm, per davall de la seua ocupació per falta de britànics en Setmana Santa
12/04/2023 -

La Setmana Santa ha impulsat l’ocupació dels destins i zones de la Comunitat Valenciana amb dades que, de mitjana, posicionen a la Comunitat Valenciana per damunt del 85 %. No obstant això, Benidorm, pràcticament el cor del turisme, s’alça a un 86% del 6 al 10 d’abril, segons dades de la patronal hotelera Hosbec, quedant per davall de les seues xifres habituals i sent desbancada per Altea i Alacant. El president de HOSBEC, Fede Fuster, ha recalcat que “el mercat britànic no ha recuperat encara el nivell del 2019, perquè d’haver-lo fet Benidorm haguera depassat la xifra del 90% d’ocupació mitjana amb facilitat”.

En aquest sentit, la zona turística de la Costa Blanca (sense incloure Benidorm) registra la dada de 87,9%, al capdavant amb ocupacions del 91%. Trobem dades d’ocupació per a aquesta Setmana Santa molt elevats com en el cas d’Altea, on s’ha superat el 96%, seguit de la ciutat d’Alacant (92,2%), Calpe (88,1%) i L’Alfàs del Pi (86,7%).

Aquests resultats han sigut fins i tot millors que els previstos inicialment motivats pel bon temps i les reserves d’última hora, causant així un impacte positiu en el sector que ha vist reserves com fa anys que no veia.

Tots els destins han tingut bons resultats d’ocupació turística, registrant ocupacions superiors a aquesta mitjana. Destaquen en aquest sentit Alacant i València que registren ocupacions al voltant del 92% i que sumen entre els seus atractius el producte de sol i platja, així com Altea, que ja anunciava un ple tècnic, Gandia que es queda a les portes del 90% o Benicàssim que amb el SanSan Festival s’ha quedat també a poques xifres del ple complet.

Fuster, ha apreciat també que “són molt bones dades per a la indústria hotelera, millors fins i tot que les nostres previsions més optimistes el que ens encara la temporada turística d’estiu que ara comença amb bones perspectives”, però recorda que “ara no estem obsessionats per comptar turistes ni per batre rècords, l’any 2023 serà la temporada turística en la qual tinguem objectius de rendibilitat i de sostenibilitat futura tant social com econòmica”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ten + eighteen =