Benidorm obri el pàrquing de Ponent amb places gratuïtes

L'aparcament compta amb una capacitat de 350 places i estarà disponible durant tot l'estiu

Guardar

Pàrquing de Ponent a Benidorm
Pàrquing de Ponent a Benidorm

L'aparcament és un dels maldecaps durant l'estiu en una ciutat com Benidorm. La capital turística de la Costa Blanca aconseguix una població estacional que supera els 400.000 habitants i els desplaçaments cap a les zones de platja són habituals. En este sentit, des d'este dijous 27 de juny ja es troba operatiu al complet el pàrquing públic situat en la zona de Ponent. En concret, este espai se situa al carrer Puerto Rico, pròxim a la confluència amb Armada Espanyola, i compta amb una capacitat per a més de 350 places gratuïtes, de les quals unes 211 ja es trobaven operatives amb accés des de l'avinguda República Argentina.

Tal com va avançar l'Ajuntament de Benidorm la setmana passada, abans d'iniciar el mes de juliol este aparcament pròxim a la platja de Ponent es posaria a la disposició dels usuaris. Així, les 156 places cobertes que es troben a l'interior d'este edifici singular ja poden ser utilitzades, sumant-se d'esta manera a les disposades en la part superior en un espai asfaltat i senyalitzat que ja estaven a la disposició dels usuaris. El pàrquing de Ponent estarà operatiu tots els dies en horari de 9h a 24 hores. Les places seran gratuïtes fins que s'adjudique la gestió i fins a eixe moment seran ateses per personal propi de l'Ajuntament.

L'alcalde Toni Pérez recorda que l'any passat es va contractar l'assistència tècnica per a posar en funcionament les instal·lacions, de manera que la gestió va quedar en mans de l'Ajuntament. “Després d'esta experiència i a la vista dels resultats de l'aplicació d'este model de gestió en el pàrquing de l’Aigüera, en el govern local optem per extrapolar esta fórmula a este aparcament de Ponent” indica. Així mateix, assenyala que “l'expedient de contractació seguix el seu tràmit, per la qual cosa tan prompte com es resolga s'implementarà el nou model de gestió”.

Toni Pérez insistix que la intenció del govern era que el pàrquing poguera estar "a ple rendiment" en els mesos de màxima ocupació de les platges i ressalta que amb esta infraestructura “hi ha capacitat per a assumir el volum de vehicles de residents i turistes habituals de la zona”. En eixe sentit, este aparcament se suma a la resta de l'oferta de pàrquings dissuasius municipals localitzats per tot el terme municipal, que configuren una extensa xarxa de més de 8.000 places.

Destacats