Així serà el dispositiu de seguretat i salut del Reggaeton Beach Festival a Benidorm

Està previst que més de 25.000 persones es donen cita cada dia al recinte situat a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor

Guardar

Un concert en directe
Un concert en directe

Al voltant de 200 persones conformaran el dispositiu diari sanitari i de seguretat del Reggaeton Beach Festival que se celebra este cap de setmana a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Per a tancar la coordinació d'este dispositiu, este matí s'ha celebrat una reunió encapçalada pel regidor de Seguretat Ciutadana i Esdeveniments, Jesús Carrobles, en la qual han participat responsables de Policia Local, del Cos Nacional de Policia, Protecció Civil, així com tècnics municipals i l'empresa organitzadora de l'esdeveniment.

L'edil de Seguretat Ciutadana i Esdeveniments ha explicat que el festival “compta amb un dispositiu perfectament organitzat i dotat”. Concretament, hi haurà un equip de vigilància privada format per més de 130 persones entre vigilants, controladors d'accessos i auxiliars que s'encarregaran de la seguretat a l'interior del recinte. A estos s'afigen efectius de la Policia Local –amb vols de dron inclosos- i del Cos Nacional de Policia, que seran presents en els accessos al recinte i voltants de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Este dispositiu es completa amb integrants de Protecció Civil en dos torns.

Pel que respecta al dispositiu sanitari, en el recinte es disposarà de dos unitats de Suport Vital Avançat, totes dues amb metge, infermer i tècnic, així com una ambulància de Suport Vital Bàsic dotada d'infermer i tècnic i una altra amb conductor. També hi haurà un hospital de campanya, un lloc mèdic avançat i quatre socorristes.

La previsió és que en cadascuna de les dos jornades, el festival congregue a 25.000 assistents. Així, dins del recinte existixen 14 eixides d'evacuació i emergències, a les quals s'afigen les dos situades en la zona VIP. Per part seua, l'obertura de portes serà a les 16.00 hores, tant el dissabte 6 de juliol com el dia 7, finalitzant-se l'activitat musical entorn de la mitjanit.

Destacats