Elda llança una nova edició dels Bons Comerç per a gastar en botigues i hostaleria

Cada persona podrà adquirir fins a 200 euros en bons i es preveu que aquesta campanya comercial comence a la fi del mes d’octubre i dure tres setmanes

Elda llança una nova edició dels Bons Comerç per a gastar en botigues i hostaleria
25/09/2023 -

Elda llança una nova edició del Bo Comerç 2023 per a incentivar a la ciutadania a comprar en els comerços locals de la ciutat. Així, aquesta campanya “té com a objectiu fomentar les compres i el consum en el comerç, l’hostaleria i els serveis de la nostra ciutat. Es tracta d’una campanya molt important que suposa també una ajuda a les famílies eldenses i, a més, ha sigut consensuada amb els comerciants de la ciutat per a posar-la en marxa”, ha especificat el primer edil Rubén Alfaro.

Per a poder sol·licitar un d’aquests bons, l’interessat ha d’estar empadronat a Elda i cada persona podrà disposar d’un màxim de 200 euros en bons dels quals només pagarà la meitat de cada import, ja que el 50% restant ho abona l’administració. Els bons es podran gastar tant en botigues com en establiments d’hostaleria d’Elda que s’hagen adherit a aquesta campanya comercial.

Cada bo es podrà gastar en una única compra i, fins a totalitzar el límit de 200 euros, es podran adquirir bons dels següents imports: 20 euros (el consumidor només paga 10 euros), 50 euros (només paga 25 euros), 100 euros (només paga 50) i 200 euros (dels quals únicament pagarà 100).

Encara que no es coneix la data exacta de l’inici de la campanya, la previsió és que aquesta arrancada a la fi d’octubre i es prolongue tres setmanes. L’import de la compra en la qual es vaja a canviar el bo hauran de ser d’import igual o superior al del bo. Els bons es podran adquirir a través de la web www.eldabonoconsumo.es, des de la qual es podrà accedir a l’APP ‘BUYBONO’.

En aquest cas, el consistori municipal invertirà un total de 587.779 euros en bons que es preveu que injecte “1,17 milions d’euros en el teixit comercial de la ciutat durant un període de tres setmanes”, ha explicat l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × 4 =