La final de l'Eurocopa es podrà veure a Elda en una pantalla gegant

L'afició eldense podrà gaudir d'una 'Fan Zone' amb música i animació per a recolzar a Espanya des de dues hores abans de l'inici del partit

Guardar

Foto de la Plaça Castelar d'Elda
Foto de la Plaça Castelar d'Elda

L'Ajuntament d'Elda instal·larà diumenge que ve una pantalla gegant perquè tots els aficionats i aficionades eldenses puguen seguir la final de l'Eurocopa 2024, en la qual la Selecció Espanyola es mesurarà a partir de les 21 hores al vencedor de la semifinal entre Anglaterra i Països Baixos que es juga esta nit.

La pantalla de grans dimensions, a través de la qual es retransmetrà la final, se situarà en la Plaça Castelar. Encara que el partit donarà principi a les nou de la nit, la festa arrancarà dos hores abans amb una 'Fan Zone' en la qual hi haurà música i animació perquè l'afició de La Roja puga viure amb passió la trobada.

El regidor de Festes, David Guardiola, ha animat "a totes i tots els eldenses al fet que acudisquen este diumenge a la Plaça Castelar per a animar a la Selecció Espanyola i gaudir del partit en el cor de la nostra ciutat. Estem convençuts que celebrarem tots junts la victòria".

Destacats