Elx

Esta és la programació dels Cinemes Odèon d'Elx a l'estiu

Les sales d'este icònic cinema il·licità projectaran pel·lícules que inclouen gèneres com a comèdia, drama o thriller, a més del Cicle d'Òperes Primes

Guardar

Butacas en una sala de cine
Butacas en una sala de cine

Les mítiques sales de cinema en el cor d'Elx, els cinemes Odèon, arranquen la seua nova programació per als mesos de juliol i setembre. La Regidoria de Cultura ha presentat el nou cartell de pel·lícules que protagonitzaran l'estiu en este emblemàtic racó cultural en el barri del Raval. La cartellera inclou una cuidada selecció de títols que combina diferents gèneres cinematogràfics que van des de la comèdia fins al drama passant pel thriller i el western, sense oblidar les pel·lícules d'època o el cinema bèl·lic.

Les sessions de la Filmoteca comencen divendres que ve 5 de juliol amb ‘Los niños de Winton’ i Anthony Hopkins com a protagonista. Esta pel·lícula basada en un cas real que sobre un agent de borsa anglés que aconseguix salvar la vida de diversos xiquets jueus durant la Segona Guerra Mundial estarà disponible fins al diumenge 7 de juliol. Li seguirà 'Civil War' a partir del dimecres 12, que s'ha convertit en un dels grans èxits del cinema americà d'enguany amb una hipotètica guerra civil a Estats Units i les seues conseqüències.

La figura de Viggo Mortensen també aterra en els cinemes Odèon d'Elx amb la seua proposta western ‘Hasta el fin del mundo’ del 17 al 21 de juliol amb sessions a les 17:30h i les 20.30 hores. El danés dirigix i protagonitza este film amb el qual pretén recuperar este gènere adaptant-ho al cinema actual. Finalment, el mes de juliol s'acomiada amb la comèdia francesa 'Un anño dificil', una sàtira sobre el consum i la cultura de la pancarta, dels directors de 'Intocable', Oliver Nakache i Eric Toledà.

Al seu torn, la programació d'este estiu en els Odèon es completa amb les projeccions del Cicle d'Òperes prevals del Festival Internacional de Cinema Independent d'Elx (FICIE). D'esta manera, es projectaran 4 llargmetratges d'estils diferents: ‘Buscant a Coc’ (3 de juliol), ‘L'estrela blava’ (4 de juliol), ‘Calladita’ (10 de juliol) i ‘As neves’ (11 de juliol). Així doncs, durant estos dies no hi haurà la cartellera habitual en els Odèon, a més el dia 18 es projectarà la pel·lícula ‘B’ amb motiu de l'homenatge que el Festival rendix enguany al seu protagonista Pedro Casablanc.

El cinema torna al setembre

Igual que tots els anys, els Odèon realitzarà el seu habitual parèntesi vacacional durant el mes d'agost. Així, la programació es reprendrà el 4 de setembre amb la comèdia britànica ‘Xicotetes cartes indiscretes’, una cinta amb tocs de misteri inspirada en Agatha Christie i protagonitzada per Olivia Colman i Jessie Buckley. L'11 de setembre serà el torn de ‘Sempre ens quedarà demà’, un drama guardonat amb diversos premis i que reconstruïx l'estètica del cinema neorealista italià dels anys 40 i 50.

El thriller ‘Hitman, assassí per casualitat’ arribarà del 18 al 22 de setembre, mentres que per a acabar el mes de setembre abans de l'últim trimestre de l'any s'ha programat ‘Rosalie’, una pel·lícula francesa d'època que narra el drama d'una dona barbuda a la fi del segle XIX. En este sentit, la pel·lícula constituïx una defensa del diferent i del singular enfront dels prejuís socials i estarà disponible entre el 25 i el 29 de setembre.

Entrades

Les entrades generals per a les diferents pel·lícules dels Cinemes Odèon tenen un preu d'1,5 euros per a les sessions dels dimecres, amb motiu del dia de l'espectador, i 3 euros de dijous a diumenge. A més, els dimecres a les persones beneficiàries de la Targeta Daurada de l'Ajuntament tenen entrada gratuïta.

Al seu torn, els joves de fins a 30 anys que siguen estudiants de secundària, batxillerat i universitaris podran anar al cinema de forma gratuïta cada dijous. Com a novetats, les sessions dels dijous a les 20h i les 22.30 hores seran en versió original subtitulada. Les entrades per a les sessions generals es poden comprar en la mateixa taquilla dels cinemes Odèon i  també en la web https://instanticket.es.

Arxivat a:

Destacats