Elx

Els contenidors marrons arriben a tot el nucli urbà d'Elx des de l'1 de juliol

L'última ruta de recollida de residus orgànics arribarà a la zona sud d'Altabix, Zapatillera i Puertas Coloradas

Guardar

Contenidor marró a Elx
Contenidor marró a Elx

L'Ajuntament d'Elx seguix avant amb el seu pla d'instal·lació del contenidor marró en barris i pedanies per a depositar els residus orgànics. La nova ruta començarà el pròxim 1 de juliol en la zona sud d'Altabix, que abasta Travalón Sud, Palmerars, Sant Antón, Ciutat Jardí, Zapatillera i Puertas Coloradas. D'esta manera, tot el nucli urbà disposarà de fracció orgànica.

Este servici ja es troba a ple rendiment en els barris del Pla, Pont Nou, Carrús Oest, Carrús Est, Centre Històric i Raval. També en Altabix Nord, més concretament en les zones de La Llotja i Cuerna, Nou Altabix-Ciutat Esportiva, Plaza de Castella, Polígon d'Altabix i Travalón Alt.

En el cas de les pedanies, este quint contenidor és present en La Foia, Les Baies, Atzavares, Arenals del Sol, Torrellano, L'Altet, Valverde, Perleta i Balsares, a més d'en La Marina, Algoda i Matola que han sigut les últimes a comptar amb este servici.

En estos contenidors marrons es poden depositar: restes de menjar, de fruita, de verdura, carn i peix, pòsits de café i infusions, xicotetes restes de jardineria, paper de cuina i tovallons bruts, corfes d'ou, marisc i fruita seca, així com suros, mistos i serradures.

Destacats