Elx

Elx millora l'accessibilitat en el carrer Nou de Sant Antoni

Les obres consistixen en la creació d'una plataforma única i la plantació d'escocells finançades per fons europeus Next Generation

Guardar

Obres al carrer Nou de Sant Antoni
Obres al carrer Nou de Sant Antoni

L'Ajuntament d'Elx ha explicat este matí en un comunicat que continua "apostant" per la creació de plataformes úniques en tot el centre històric per a millorar l'accessibilitat dels carrers. En este sentit, esta setmana s'han iniciat les obres al carrer Nou de Sant Antoni, que estan previstes que s'allarguen durant el mes de juliol.

El regidor de Servicis Públics, Claudio Guilabert, ha assenyalat que els treballs consistiran en la construcció d'una plataforma única i en el canvi de les voreres per formigó texturat en dos colors, gris i roig, per a trencar amb l'homogeneïtat. “Com a novetat col·locarem una sèrie de parterres en la plataforma única, una espècie de xicotetes zones verdes per a la col·locació d'escocells” ha afegit Guilabert.

Un operario trabaja en la calle Nou de San Antoni
Un operari treballa en el carrer Nou de Sant Antoni

Es tracta d'unes obres el termini d'execució de les quals serà d'aproximadament un mes, per la qual cosa es preveu que finalitzen el pròxim 9 d'agost. Una vegada acabades, es començaran els treballs al carrer Porta de la Universitat de Sant Joan on es crearà una altra plataforma única fins al carrer Filet de Dins. Totes dues actuacions són finançades amb els fons europeus Next Generation per un import de 285.000 euros.

“És una aposta decidida d'este govern per continuar millorant l'accessibilitat dels nostres carrers, així com el seu aspecte, reduir la velocitat dels vehicles i oferir carrers més agradables per als nostres veïns” ha indicat el regidor Claudio Guilabert. Una actuació que se suma a les ja realitzades per a millorar l'accessibilitat al carrer Porta Xiquica del Salvador o el carrer Capità Lagier, entre altres.

Destacats