Nadal a Torrevieja: aquestes són totes les activitats programades per a aquestes festes

Descobreix tota la programació d'activitats i esdeveniments nadalencs a Torrevieja per aquest 2022

Guardar

navidad torrevieja
navidad torrevieja
El Nadal ja ha arribat a Torrevieja aquest any 2022. Així, el consistori de la ciutat ha creat un ampli programa d'activitats que han descrit com "el més ampli de la seua història". Vídeo mapings, activitats infantils, desfilades i la cavalcada dels Reis Mags són algunes de les activitats més destacades per a aquestes festes  nadalenques.

Activitats nadalenques

El divendres 16, a les 20.30 hores, actuarà Lucía España i el dissabte 17, a les 12.30 hores, hi haurà un concert de Nadal de la Banda Juvenil dels Salats. També en l'escenari central de la Plaça de la Constitució, el dissabte 17 de desembre, a les 18.00 hores, tindrà lloc l'habitual lliurament de joguets a la Regidoria de Benestar Social de la "Moto Papanoelada", que organitzen Ángeles Guardianes d'Alacant i la Germanor Motera "Dorsal Zero" de Torrevieja.El diumenge 18 de desembre, a les 20.30 hores, actuarà Shani Ormiston i el dia 19, a les 18.45 hores, concert nadalenc de l'Orquestra i Cor de la UNED d'Elx amb la col·laboració de la seua seu a Torrevieja. El diumenge 18, espectacle de titelles "Cris, xicoteta valenta" des de les 18.30 hores (el preu de l'entrada és de 5 euros).El dimecres, 21 de desembre, es presenta una doble sessió artística: les 18.00 hores tindrà lloc el concert "El Conservatori per Nadal" amb els alumnes del Conservatori Professional "Francisco Casanovas" de Torrevieja i a partir de les 21.30 hores, nit de música i carnestoltes de la mà de la facècia "Els Sangochaos" i la Comparsa "La Sal de Torrevieja".El dijous 22 de desembre, arribarà una "Simbomba Flamenca Nadalenca" a partir de les 21.00 hores. El grup "Trivox" rendirà un tribut a "Il divo" amb l'acompanyament de l'Orquestra de Cambra " Virtuos Mediterrani" en la tard nit del dia 23 des de les 20.30 hores.El 27 de desembre es reunirà en la plaça el grup de cambra de la UMT "Percusax", amb el concert "D´amore", on es comptarà amb destacades veus locals. L'endemà, el 28, serà el torn del grup "Sette Voci" que oferirà el concert "Nata Lux". El divendres 30 de desembre, després d'haver celebrat la Tardevieja Infantil, el públic podrà gaudir del concert del cantautor local, Mariano Ferrández, a partir de les 20.30 horas.la dansa també tindrà el seu espai el dimarts, 20 de desembre, amb l'Escola de Ball "Payás" a les 20.30 hores. Els dies 23 i 24, a les 12.30 hores, tindrà lloc l'animació infantil "La plaça dels desitjos" i el dia 26, en l'escenari de la plaça, a les 12.00 hores, espectacle "Balla amb els follets nadalencs". Aqueix mateix dia "Karaoke Infantil" des de les 18.00 hores. El dia 27, també en l'escenari de la plaça, Antonio Ortuño "El Bruixot" presenta l'espectacle "Màgia per Nadal".El dijous 29 de desembre, els més xicotets podran gaudir amb el "Cantajuegos amb Olaf i Elsa". També en la plaça de la Constitució, el 5 de gener, hi haurà una degustació de cotó de sucre a partir de les 11.00 hores.

Vídeo maping en la façana de l'Església de la Inmaculada

Una de les grans novetats aquest Nadal a Torrevieja és el vídeo maping que es projectarà en la façana de l'Església Arxiprestal de la Immaculada. Es tracta d'una representació en vídeo de caràcter nadalenc i que fa al·legoria a la ciutat de Torrevieja.Aquest vídeo maping es titula "Neu per Nadal" i les projeccions es realitzaran els dies 21 i 22 de desembre (a les 19.00 i 20.30 hores) i també el divendres 23 amb dos passes: un a les 20.00 hores i un altre a les 20.30.

Activitats infantils

L'Ajuntament també ha organitzat una àmplia varietat dirigides als xiquets i xiquetes de la ciutat. Així, el dilluns 19 de desembre, al carrer Concepción hi haurà un ren unflable i degustació de cotó de sucre" des de les 17.00 hores.El dimarts 20 de desembre, en la Plaça d'Isabel II, al costat del Mercat Central “La Plasa”, a partir de les 10.00 hores, hi haurà un arbre de Nadal inflable. Al carrer Concepción cantonada a Canonge Torres, es farà un taller denominat "Feix la teua bola de Nadal", a les 17.00 hores. En el mateix lloc, el divendres 23, a les 18.30 hores, se celebrarà l'activitat "Fes-te una foto amb cavalls i trineu lluminós".El 24 de desembre en la Plaça de la Constitució, a les 18.00 hores, hi haurà una concentració amb desenes de persones vestides de Papà Noel repartint joguets als xiquets. El dimarts, 27 de desembre, s'oferirà el taller "Feix la teua corona nadalenca" al carrer Concepción escaira Canonge Torres, a partir de les 10.30 hores. En el mateix lloc, el dimecres 28, des de les 18.00 hores, s'instal·larà la "Tik Tok zone". I el 30 de desembre, en el passeig Vista Alegre, a partir de les 11.30 hores, hi haurà una gran bola de neu de 4 metres serà instal·lada a manera de photocall.

Desfilada del Pare Noel i Cavalcada dels Reis

Torrevieja celebrarà també per primera vegada una desfilada d'entrada de Papà Noel a la ciutat. Serà el divendres, 23 de desembre, a les 18.30 hores, al llarg del carrer Ramón Gallud des de la seua intersecció amb el carrer de la Mar fins a la Plaça de la Constitució. El Pare Noel se situarà després a la porta de l'Ajuntament per a recollir els desitjos i cartes dels xiquets i xiquetes fins a les 21.00 hores.Per part seua, la programació del Nadal tindrà el seu brillant colofó amb els actes d'arribada de Ses Majestats Els Reis Mags d'Orient. En aquest sentit, tant a la porta de l'Església de la Immaculada com en la Plaça d'Encarnación Puchol de La Mata, estaran els Patges Reals recollint cartes els dies 3 i 4 de gener. El dia 5 serà la benvinguda dels Reis Mags en les seues respectives cavalcades.
Destacats