Les obres del nou pavelló de Torrevieja avancen a bon ritme

La primera instal·lació esportiva totalment climatizada comptarà amb un gimnàs, dues sales polivalents, cafeteria i guarda-roba

Guardar

Obres en el pavelló de La Mata de Torrevieja
Obres en el pavelló de La Mata de Torrevieja

En el matí de hui, l'alcalde de Torrevieja, Eduardo Dolón, acompanyat per la regidor d'Esports, Diana Box, el director d'obra d'ORTHEM, Ramón Guijalba, i veïns de la zona, han visitat les obres del pavelló poliesportiu municipal de La Mata, situat entre els carrers Dofí, França i Avinguda dels Danesos. Es tracta de la primera instal·lació esportiva municipal de Torrevieja que estarà totalment climatitzada, inclosa la pista poliesportiva.

En la seua visita, l'alcalde ha anunciat que les obres es troben a molt bon ritme, per la qual cosa es preveu que abans de fi del present any 2024 estarà totalment finalitzada esta infraestructura esportiva molt reivindicada pels materos i, d'esta manera, avançar el termini establit, que és de 18 mesos d'execució.

Pabellón polideportivo La Mata de Torrevieja
Pabellón poliesportiu La Mata de Torrevella

El director d'obra, Ramón Guijalba, ha informat que el pavelló de La Mata, que compta amb un pressupost d'execució de quasi 6 milions d'euros, compte en la seua planta baixa amb un gimnàs de més de 100 m², a més de dos salons polivalents de 95 m² cadascun d'ells, que podrien unificar-se i permetran acollir reunions i activitats socials i culturals, que atendrà la creixent demanda existent en esta pedania torrevejense, així com els vestuaris per a equips i arbitratge, lavabos, vestíbul exterior, cafeteria, control d'accés i guarda-roba.

Així mateix, en el soterrani que s'ha construït en el pavelló se situaran diverses instal·lacions i servirà també de magatzem, per la qual cosa la planta baixa comptarà amb més servicis per als seus usuaris.

El pavelló de La Mata disposa d'una pista poliesportiva de 45 x 24 metres, habilitada per a la pràctica d'esports com a futbol sala, voleibol, handbol, bàsquet o bàdminton, conforme a la normativa específica del Consell Superior d'Esports (CSD). A més, l'edifique permet una disposició transversal per a compaginar diversos esdeveniments simultanis i comptarà amb una zona de graderies de 200 butaques per als espectadors.

Destacats