Torrevieja celebrarà este diumenge la nit de Fogueres de Sant Joan a les seues platges

Guardar

Foguera
Foguera

El regidor de Platges, Antonio Vidal, ha anunciat que la ciutat de Torrevieja celebrarà este pròxim diumenge, 23 de juny, la tradicional nit de Fogueres de Sant Joan a les seues platges. Vidal ha informat que són nombrosos els ciutadans que gaudixen d'esta festa popular a les nostres platges i que servix com a tret d'eixida de l'estiu, convertint-se en una festa molt especial que gaudixen tant joves com majors.

En total seran quatre les platges en les quals es podrà celebrar esta tradició tan llevantina (La Mata, Los Locos, El Cura i Los Náufragos), i per motius de seguretat es delimitaran els accessos a estes, que estaran controlades per efectius de la Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil.

L'Ajuntament entregarà la fusta a les persones que vagen a celebrar esta festa popular. En total s'entregaran 15.000 quilos de fusta de pi i mimosa -que no deixa residus- i no es permetrà un altre tipus de fustes ni elements que puguen utilitzar-se per a fer fogueres a les platges. Els punts de repartiment de llenya seran: a la platja de Los Náufragos a l'entrada de la molla de Ponent; a la platja de Los Locos (zona centre) ; a la platja de El Cura (zona nord), i a la platja de La Mata hauran tres punts de repartiment: en l'Avinguda de l'Aigua (al costat de l'estació de bombament), en l'Avinguda dels Europeus, al costat del lloc de salvament i, en La Mata poble, enfront de la plaça d'Encarnación Puchol.

L'horari per a la celebració de la Nit de Fogueres en les quatre platges serà de 20.00 a 2.00 hores, moment en el qual es convidarà els ciutadans a finalitzar la festa pel fet que, posteriorment, haurà de començar la neteja de les platges. Per a eixa nit la Regidoria d'Higiene Urbana comptarà amb un reforç per a la neteja de les platges.

En total seran al voltant de mig centenar de persones les que conformaran el dispositiu de seguretat entre policies locals, guàrdies civils, voluntaris de Protecció Civil i tres ambulàncies (dos medicalitzades i una de trasllat) per a qualsevol incidència que puga donar-se durant la nit i la matinada.

Finalment, des de l'Ajuntament de Torrevieja s'espera que siga una nit de festa popular i de gaudi de tots els assistents a estes platges de la localitat, i demana responsabilitat perquè quan vagen a anar-se'n arrepleguen tots els estris i desaprofitaments que hagen pogut acumular en les mateixes i els acumulen al costat de les papereres.

Destacats