El Claustre de San José s'ompli de concordes amb el XXV Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’

El certamen serà inaugurat hui per Ema Kapor a les 21.30 hores, amb entrada gratuïta, i se seguiran concerts d’artistes com Álvaro Pierri o Inês Martins de Sousa

Guardar

Festival de Guitarra d'Elx
Festival de Guitarra d'Elx
El Claustre de San José acollirà aquesta nit un esdeveniment molt especial que continuarà sumant nivell a les nits d'estiu a Elx que, la setmana passada ja va inaugurar ‘Nits de Piano’ en el recentment restaurat Pati dels Tarongers de Clarisses. Les nits il·licitanes que han fet una aposta cultural d'altura vestiran aquesta nit l'històric claustre de concordes amb el XXV Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’. L'enclavament acollirà la seua primera actuació a les 21.30 hores en el conjunt històric, lloc que es mantindrà per a tot el certamen. Així, aquesta nit de dilluns es podrà apreciar l'actuació gratuïta de Ema Kapor, la guitarrista sèrbia serà l'encarregada de de celebrar la posada de llarg d'aquesta nova edició que finalitza el pròxim 30 de juliol amb un concert especial pel vint-i-cinqué aniversari del festival il·licità de guitarra.La programació d'aquest Festival de Guitarra seguirà el dimarts 25, on a més tindran començament les classes magistrals impartides pels guitarristes Pedro Mateo González, Luis Alejandro García i Margarita Escarpa i Álvaro Pierri, qui a més farà un concert el dimecres 26 a les 21.30 hores. Aconseguir l'entrada per a aquest concert tindrà un preu de 15 euros i podrà obtindre's poc abans de començar en l'entrada del Convent de San José.Li seguirà el dijous 27 de juliol, on els protagonistes seran Inês Martins de Sousa i el Duo Lyrik a les 21 hores, que oferiran una posada en escena sense precedents en un espai únic. Tampoc es quedaran arrere els concerts del divendres 28 i dissabte 29, on actuarà l'italià Antonio Carone a les 21.30 hores i el Duo Cordas et bentu, respectivament. Tots aquests concerts són totalment gratuïts i prometen ser un punt de trobada per als amants de la Guitarra i de la música.

XX Concurs Internacional de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’

Així mateix, també aquest dilluns, comença paral·lelament a l'Aula Magna de la Universitat CEU Cardenal Herrera les eliminatòries del XX Concurs Internacional de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’. Una altra proposta que suma nivell al conjunt plantejat entorn de l'instrument són participen 25 candidats procedents de tot el món, el màxim número permés en el certamen, i competiran per una plaça en la gran final en el claustre de l'Església de San José, que se celebra el dimarts 25 de juliol a les 21 hores, per al qual també hi haurà accés totalment gratuït.
Destacats