El pati dels Tarongers de Les Clarisses d'Elx estrena concerts a la llum dels ciris a juny

La programació del Centre Cultural il·licità presenta ‘Entre Veles’ i inclou recitals de música clàssica, homenatge a grans èxits, espectacles d'humor i art

Guardar

concierto candelight
concierto candelight

El final de la primavera i l'inici de l'estiu tindrà un potent component cultural a la ciutat d'Elx. El pati dels Tarongers de Les Clarisses torna com a escenari privilegiat amb una programació repleta de concerts i actuacions durant els mesos de maig, juny i juliol. I en esta ocasió ho fa amb un renovat cartell que presenta com a gran novetat fins a tres espectacles musicals únics sota la llum dels ciris. Sense oblidar els seus tradicionals recitals de música clàssica i grans monòlegs. La nova proposta, que rep el nom 'Entre Veles’, suposa una aposta per part del consistori il·licità per un format trencador que s'ha convertit en tot un fenomen mundial. Així, els assistents podran gaudir de grans èxits de la música actual en un format més clàssic i en un dels llocs amb més encant d'Elx. La dolça harmonia i melodia de pianos, violins i violoncels, entre altres, estarà acompanyada de la llum dels ciris per a proporcionar als concerts una aura especial que enamora.

Tres concerts en caps de setmana consecutius

El programa comença el dissabte 15 de juny a través del primer concert ‘Entre Veles: Piano Pop Classics’, amb versions més relaxades de famoses cançons d'estil pop. El segon lliurament continua el 22 de juny amb ‘Entre Veles: Cellos Tribute’ i el cicle culminarà el dissabte 29 de juny amb la proposta ‘Entre Veles: Abba Attraction’, una oportunitat única per a deixar-se enlluernar per l'ambient de les veles mentres escoltes versions clàssiques d'èxits com ‘Mamma Mia’, ‘Waterloo’ o ‘Dancing Queen’ del popular grup suec. Tots els concerts seran a les 22 hores al pati dels Tarongers de Les Clarisses, un xicotet tresor de la ciutat il·licitana, i les entrades es podran adquirir pròximament —encara no s'ha revelat una data concreta— en les taquilles del Gran Teatre o a través d'Instanticket per 7 euros. Eixe mateix mètode, encara que amb un preu de 5 euros, serà el necessari per a aconseguir les passades per a gaudir de la proposada ‘Humor d'Estiu’ que protagonitzarà les nits dels divendres a les 22 hores al llarg del mes juliol. Grans còmics i monologuistes com Marco Antonio (5 de juliol), Ana Polo (12 de juliol) Jam de Magma Comedy (19 de juliol) i Edén Serrano (26 de juliol) s'encarregaran de traure una gran riallada entre els assistents amb el seu particular segell humorístic.

Activitats gratuïtes i festivals

Més enllà de la gran novetat, la programació del Centre Cultural de Les Clarisses és molt àmplia amb propostes culturals per a tots els gustos i públics. En este sentit, una altra de les apostes musicals són els ‘Concerts Mínims’, que enguany complixen la seua tercera edició. Després de les actuacions de Johnny Casino (12 de maig) i Sanisidro (19 de maig), al juny li arriba el torn al trio il·licità La 126 (diumenge 16) i el cantant Javier Baeza (diumenge 30). Com és habitual, estos concerts que omplin de màgia el matí del diumenge (12 hores) són gratuïts i l'entrada és lliure fins a completar l'aforament. A més, tots els dijous de maig i juliol a les 21 hores tindrà lloc ‘Clàssica Clarisses’, un cicle de recitals en els quals podran gaudir tots els amants de la música clàssica amb interpretacions úniques de Cambra i piano. Mentres el mes de maig s'està dedicant al talent emergent amb concerts a càrrec d'estudiants del Conservatori Superior de Música d'Alacant, al juny visitaran Les Clarisses quatre reconeguts concertistes de piano, María Zisi, Francisco Escoda, Jesús María Gómez i Alberto Picó. En este cas, l'entrada es realitza a través d'una invitació que es pot arreplegar de manera gratuïta en la taquilla del Gran Teatre. Finalment, unes altres de les iniciatives al voltant de Les Clarisses són els concerts ‘Vida UMH’, el Festival de Jazz i un festival cultural on es realitzaran col·loquis, recitals, concerts de famosos escriptors, músics i directors de cinema.

Destacats