L'Institut Gil-Albert reunix la xef María José San Román amb l'última guanyadora de Masterchef Júnior

La segona sessió del cicle ‘Geni amb J(ove)’ tindrà lloc demà dimecres a la Casa Bardin sota el títol ‘Cuina entre generacions’

Guardar

Xef cuinant
Xef cuinant

L'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert reunirà demà a la Casa Bardin a una jove promesa de la gastronomia, Loreto Riera, última guanyadora de Masterchef Júnior, amb la prestigiosa xef María José San Román. La Casa Bardin acollirà a les 19.00 hores, “Cuina entre generacions”, la segona sessió del cicle ‘Geni amb J (ove)’ que perseguix propiciar el diàleg entre joves emprenedors i professionals ja establits per a intercanviar consells i experiències. Després d'una primera presa de contacte en la qual totes dues parts exposaran les seues trajectòries, es passarà a una xicoteta exhibició de la disciplina de manera col·laborativa.

Amb tan sols huit anys, Loreto Riera, natural de Mutxamel, ha fet història en el programa Masterchef Júnior en convertir-se en la guanyadora més jove del concurs de TVE. La seua passió per la cuina li ve des de molt xicoteta i, gràcies als mitjans que li ha proporcionat el televisiu premi, ara continuarà formant-se per a fer realitat el seu somni de ser una gran cuinera i promocionar la gastronomia alacantina.

Al seu costat estarà María José San Román, un referent de la cuina mediterrània, amb una sòlida trajectòria que compta amb destacats reconeixements i premis culinaris -dos Sol Repsol i un Sol Sostenible-, a més de la recent Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts 2024 per la seua contribució a la projecció de la nostra gastronomia autòctona.

D'altra banda, el dijous 27 de juny la Casa Bardin acollirà una nova sessió del cicle ‘El meu episodi favorit’ que, en esta ocasió, presentarà la sèrie ‘Sense petjades’ i als seus creadors, Sara Antuña i Carlos Pando. A més, el divendres la proposada ‘PAC. Passejos d'arquitectura contemporània’ es traslladarà a la Casa de la Música i Auditori MUCA d'Algueña per a visitar estes instal·lacions de la mà de l'arquitecte Jesús Olivares Casado.

Destacats