Així és el complex hoteler projectat en Arenals: 200 apartaments, sis piscines i un gran spa

L'Ajuntament desbloqueja la parcel·la de 15.799 metres quadrats en la qual una mercantil preveu la construcció d'un Aparta-Hotel amb una inversió superior als 16 milions

Guardar

arenales hotel
arenales hotel
Les dunes dels Arenals del Sol van recuperar el seu espai natural en primera línia de platja després de l'enderrocament del vell hotel inaugurat en 1963 i que tan sols va estar en funcionament durant 16 anys. L'esquelet d'aquell edifici en ruïnes va desaparéixer a la fi de 2022 i ara es contempla la construcció d'un nou complex hoteler amb fins a 200 apartaments en esta pedania il·licitana, encara que en esta ocasió complint totes les mesures mediambientals oportunes.Així, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Elx ha aprovat el despatx extraordinari del projecte d'estudi de detall de la Maçana 1-2 del Sector AR-1 d'Arenals del Sol inclòs en el Pla General d'Ordenació Urbana. Per tant, el consistori desbloqueja esta parcel·la de 15.799 metres quadrats situada entre el carrer Albacete i la zona del Clot de Galvany i dona el vistiplau al pla embrionari presentat per la mercantil Miraclot SL, propietària dels terrenys, per a construir un nou Aparta-Hotel.hotel arenaleshotel arenalesQuines són les xifres? El pressupost estimat del projecte se situarà per damunt dels 16 milions d'euros, segons els primers càlculs oferits per l'empresa propietària. Encara així, no s'han revelat detalls sobre el full de ruta futur, perquè de moment la tramitació urbanística tan sols es troba en una fase preliminar amb l'aprovació d'estudi detalle de la parcel·la, que ara passa a exposició pública.

El complex al detall

El projecte contempla la completa transformació d'esta parcel·la de prop de 16.000 metres quadrats per a albergar un Aparta-Hotel amb aparcament subterrani, 6 piscines, zones verdes, zones d'oci i restauració i un gran spa. L'objectiu d'esta proposta d'iniciativa privada és ampliar les places hoteleres disponibles a Elx amb una edificació moderna i eficient amb la qual es pretén fomentar el turisme en la zona i atraure més visitants a la ciutat, segons apunten fonts municipalsEn concret, el document tècnic preveu una superfície amb un màxim de 6 construccions, tenint una altura màxima de 3 plantes els edificis que donen al carrer Albacete, i de planta baixa per als quals miren cap a la zona del Clot. Al seu torn, el projecte inclou, en un principi, al voltant de 200 apartaments d'un i dos dormitoris.render hotel arenalesEn este sentit, els d'una sola habitació estaran destinats a les Junior Suite, és a dir, un dormitori de gran grandària que incloga un llit, zona de sofà, una xicoteta cuina, un bany i una terrassa. Per part seua, els apartaments de dos habitacions comptaran amb dormitoris independents, a més d'un saló menjador cuina, dos banys i una terrassa.
Destacats