Alacant ultima la nova campanya de Bo Consum que injectarà 3 milions per a incentivar el comerç local

L'Ajuntament convocarà una reunió amb el sector comercial per a consensuar les dates i terminis de venda de la nova campanya del Bo Consum 2024

Guardar

Bono Comercio alicante
Bono Comercio alicante

L'Ajuntament d'Alacant ultima la nova campanya del Bo Consum 2024 que injectarà 3 milions d'euros al comerç local de la ciutat i s'activarà en els pròxims mesos. Les dates i terminis per a posar en circulació a la venda dels milers de bons es consensuarà en una pròxima reunió amb el sector i el teixit associatiu de comerciants i mercats. Així ho ha anunciat este dimarts la regidora de Comerç, Mercats i Hostaleria, Lidia López, assenyalant que “ja ens hem formalitzat la sol·licitud per a traure esta important campanya subvencionada per la Diputació que sempre és un rotund èxit amb la qual dinamitzem el teixit econòmic, impulsem el consum en els negocis locals, injectem diversos milions en liquiditat i donem suport a l'economia de les famílies que els esgoten en hores”. Esta és la sisena campanya de Bons que tornarà a posar en circulació més de tres milions d'euros com en la quinta. L'edil de Comerç ha assenyalat sobre este tema que “l'objectiu és poder revalidar l'èxit i que la ciutat es beneficie d'una iniciativa que aconseguirà amb sis edicions injectar més de nou milions a l'economia local, i és molt esperada pels comerciants com un incentiu per a incrementar les seues vendes i generar estalvis en els ciutadans i consumidors en els últims mesos de l'any”.

Més de 700 establiments participen en la campanya

L'Ajuntament d'Alacant se suma a este programa impulsat juntament amb la Diputació d'Alacant i es tornarà a comptar amb la Cambra de Comerç per a la tramitació i gestió del bo. Els establiments podran participar en el programa quan s'òbriga el termini inscrivint-se en la web www.bonocomercioalicante.es, i com en anteriors campanyes se'ls facilitarà un suport tècnic a través d'atenció telefònica i email per a donar-los suport. Són ja més de 700 els establiments els que s'han adherit en anteriors edicions en les quals es poden gastar els bons, entre els comerços hi ha llibreries, alimentació, botigues de roba, centres òptics i auditius, sabateries, perruqueries, drogueries, centres estètics, joieries, copisteries, botigues d'electrodomèstics i decoració, farmàcies, establiments d'informàtica, ferreteries, botigues de joguets, merceries, floristeries, pastisseries, botigues de mascotes, mobles, informàtica, entre altres. Així mateix, l'edil popular Lidia López va ressaltar que els bons resultats avalen una vegada més que "des de les administracions públiques optem a traure este model d'ajudes que tan bé funciona amb el que aconseguim fer costat als ciutadans i als nostres comerços, autònoms i xicotets empresaris que són el motor de creixement econòmic i creació d'ocupació a Alacant”. Les dates, terminis i activació de la campanya s'anunciarà amb antelació i el consumidor pagarà la mitat de l'import del bo en el moment de la seua adquisició, i serà subvencionat al 50%. Cada bo s'utilitzarà en una única compra.

Destacats