ALDI inaugura la seua primera botiga a Benissa i aconseguix els 38 supermercats a Alacant

La companyia se situa com l'opció de compra setmanal de 4 de cada 10 llars valencians, segons dades de Kantar Worldpanel

Guardar

Nou ALDI a Benissa
Nou ALDI a Benissa

ALDI ha inaugurat hui el seu primer supermercat en la localitat alacantina de Benissa. Situada en l'avinguda de la Marina, 112, la nova botiga compta amb prop de 1.200 m² de sala de vendes i un equip de 16 empleats. Amb esta inauguració, ALDI ja suma 38 botigues a la província d'Alacant i 70 en la Comunitat Valenciana. Es tracta de la primera de les 8 obertures d'ALDI previstes per a este 2024 en territori valencià.

“Ens fa molta il·lusió celebrar hui la nostra primera obertura a Benissa i continuar acostant la nostra opció de compra a cada vegada més llars alacantines i valencians”, ha destacat Vicent Claramunt, responsable d'Expansió d'ALDI en la zona, durant l'acte d'inauguració. “El nostre compromís amb la regió es veu recolzat per l'augment en clients: ja són prop de 880.000 llars valencianes els que venen setmanalment a ALDI a fer la seua compra habitual”, ha afegit Claramunt.

Gràcies a la seua oferta, la companyia ha aconseguit fidelizar a un consumidor molt preocupat pel preu. Segons una anàlisi feta per ALDI sobre la base de dades de Kantar Worldpanel, des de 2021, la companyia ha sumat 93.000 nous clients valencians, la qual cosa suposa un increment del 12%. Actualment, ALDI ja és l'opció de compra setmanal per a 4 de cada 10 llars valencians (amb una penetració del 41,7%).

El nou ALDI a Benissa: estalvi i origen nacional

El supermercat ALDI de Benissa està obert al públic de dilluns a dissabte de 8:30h a 22:00h, també els diumenges a l'estiu. En este nou supermercat els clients poden trobar un variat assortiment, amb àmplia presència de marca pròpia i origen nacional i local, incloent 320 productes de la regió valenciana. ALDI garantix als seus clients articles de qualitat al preu més baix possible. Per això, amb motiu de l'obertura es podran trobar prop de 40 ofertes exclusives i mantindrà promocions setmanals i quinzenals.

Per a continuar oferint vies d'estalvi als seus clients, la cadena ha intensificat la revisió periòdica dels seus preus. Això li permet facilitar productes més econòmics, de qualitat i en la seua gran majoria d'origen nacional. A més, durant el primer quadrimestre de l'any, la companyia ha rebaixat permanentment el preu de més de 450 articles bàsics, amb descomptes de fins al 50%.

ALDI es reforça al juny al País Basc, Catalunya, Comunitat Valenciana i Andalusia

Este mes de juny, ALDI continuarà acostant la seua opció de compra a més famílies amb noves botigues a Catalunya, País Basc, Comunitat Valenciana i Andalusia. A principis de mes, la companyia va obrir la seua tercera botiga a Bilbao (Bizkaia) i este dimecres ha inaugurat dos noves botigues a Figueres (Girona) i Benissa (Alacant). El 26 de juny, la cadena de supermercats celebrarà una nova obertura a Marbella (Màlaga) i preveu més inauguracions entre juliol i agost en Castro Urdiales, Gran Canària, la Seu d'Urgell (Girona) i Garraf (Barcelona). En este sentit, ALDI quanta hui dia amb més de 440 establiments a Espanya, més de 7.200 empleats i més de 7 milions de clients al país.

Arxivat a:

Destacats