Aquest dimecres 25 d'octubre és l'últim dia per a consumir el bo comerç d'Alacant

Durant la campanya de tardor s’han adquirit més de 20.000 bons per a gastar en els comerços alacantins, injectant més d’un milió d’euros

Guardar

comercios alicante
comercios alicante

Si eres una de les més de 2.000 persones alacantines que van adquirir algun Bo Comerç durant aquesta campanya de tardor i encara no l'has consumit, el temps constreny. Aquest dimecres 25 d'octubre serà l'últim dia en què es podrà fer ús dels bons de 20, 50, 100 o 200 euros, amb una subvenció del 50%, en els més de 672 establiments adherits, la xifra més alta de comerços de les cinc edicions que s'han dut a terme fins al moment. Aquesta segona campanya de 2023, promoguda de nou per l'Ajuntament d'Alacant i la Diputació, en col·laboració amb la Cambra de Comerç que és l'entitat que els gestiona, es va iniciar el passat 25 de setembre amb la venda de bons de manera presencial per a majors de 65 anys, amb una dotació de 200.000 euros, i posteriorment —28 i 29 de setembre— es va posar a la disposició de qualsevol persona en la plataforma en línia, amb més de 800.000 euros de pressupost. Tots els bons es van esgotar en qüestió d'hores, podent adquirir un màxim individual de 600 euros. La campanya finalitza, després d'un mes en actiu, aquest dimecres 25 d'octubre. Els bons es poden canviar en una gran varietat de comerços locals de la ciutat d'Alacant. Entre els establiments adherits hi ha botigues d'alimentació, de roba, centres òptics i auditius, sabateries, perruqueries, drogueries, centres estètics, joieries, copisteries, botigues d'electrodomèstics i decoració, farmàcies, establiments d'informàtica, ferreteries, botigues de joguets, merceries, floristeries, pastisseries, botigues de mascotes, mobles, informàtica... Tots els comerços es poden consultar en la plataforma web www.bonocomercioalicante.es.

Èxit en la campanya

La campanya del Bo Comerç d'Alacant ha revalidat la seua condició d'èxit, perquè un total de 2.272 persones —484 de manera presencial i 1.788 en línia— van comprar durant els últims dies de setembre més de 20.000 bons. D'aquesta manera, a través de la iniciativa tant del consistori alacantí com de la diputació provincial, s'han aconseguit injectar més d'un milió d'euros entre els comerços locals de la ciutat. Sens dubte, s'ha convertit en una manera de reactivar el teixit econòmic i el consum local després d'un període estival marcat per les dificultats com a conseqüència de les obres en el front litoral, ja finalitzades, i en l'eix Federico Soto-Marvá. Aquesta és la cinquena campanya de Bo Comerç que s'impulsa a Alacant, i per sectors, actualment, més de la meitat dels bons s'han consumit en tecnologia, informàtica, electrònica i electrodomèstics, alimentació, decoració, il·luminació i llar, seguit d'òptica, moda, complements, drogueria i perfumeria. La regidora de Comerç i Consum, Lidia López, anima als ciutadans a "consumir els bons en els comerços aquests últims tres dies", al mateix temps que ha agraït "als milers de persones que van comprar aquesta tardor els nous bons per a incentivar les compres, impulsar el consum en els negocis locals, donar suport a l'economia de les famílies i a les petites empreses".

Destacats