EasyJet s'assenta a Alacant i incorpora 10 noves rutes aèries

L'aerolínia establix la seua nova base d'operacions en L'Altet i comptarà amb una flota de tres avions que generarà un centenar de llocs de treball directes

Guardar

easy jet
easy jet

La companyia britànica easyJet consolida la seua aposta pel mercat turístic alacantí i establix la seua nova base d'operacions en l'Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández. Es tracta de la quarta seu de l'aerolínia en territori espanyol i estarà operativa entre març i octubre amb fins a tres avions basats que s'incorporen a la flota de 16 aeronaus que ja disposava a Espanya. Així, easyJet impulsa fins a deu noves rutes amb el Regne Unit, Suïssa, República Txeca i França per a sumar un total de 22 destinacions des de l'aeroport alacantí.

Este matí s'ha produït la presentació de la nova base amb la presència de Carlos Mazón, President de la Generalitat, Pilar Bernabé, la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Toni Pérez, President de la Diputació d'Alacant, els alcaldes d'Alacant i Elx, Luis Barcala i Pablo Ruz, junt amb el director general d'easyJet en el sud d'Europa, Javier Gándara, i la directora de l'Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández, Laura Navarro. Este acte institucional arriba després que diumenge passat 31 de març enlairara el primer vol amb destinació a Glasgow.

Tal com s'ha explicat en la cerimònia, al qual també han acudit diferents autoritats del sector turístic tant autonòmic com alacantí, la nova base generarà un centenar de llocs de treballs directes entre pilots, tripulació i personal tècnic. A més, la possibilitat de superar la vintena de connexions aèries permet a easyJet oferir un 10% més de seients fins a aconseguir 1,5 milions de passatgers durant la pròxima temporada d'estiu. D'esta manera, la Costa Blanca i Alacant es consoliden com un destí preferent.

Deu noves rutes aèries

L'aerolínia britànica s'instal·la de manera fixa a Alacant amb tres avions de la família A320. En este sentit, la nova base es convertix en una oportunitat per a explorar nous mercats estrangers, atraient més turisme a la província i permetent conéixer nous llocs des d'Alacant, així com reforçar els fluxos de trànsit ja existents.

És per això que la companyia ja ha anunciat deu connexions completament noves a les ciutats britàniques de Birmingham, Southampton, Belfast(a partir del 2 de maig) i Newcastle; la suïssa Zuric; les franceses Nantes, Lille (a partir de l'1 de maig), Lyon (a partir del 4 de maig) i Niça (a partir del 5 de maig); i la capital txeca a Praga.

Des de la primera ruta entre Alacant i Londres Stansted en 1999, easyJet ha transportat més de 30 milions de passatgers amb origen o destinació a la província, un fet que ha permés a la Costa Blanca consolidar-se en el top cinc dels destins favorits dels usuaris de la companyia, procedents, especialment, de Londres, Manchester i Bristol, segons informen des de l'aerolínia. De fet, les reserves de “easyJet holidays” per al pròxim estiu superen en un 60% les registrades el mateix període de l'any passat.

Arxivat a:

Destacats