Este supermercat a preus econòmics prepara el seu desembarcament a Alacant

La cadena aterra en la capital alacantina i establix la seua quarta botiga a la província després de consolidar-se en Pilar de la Perfora, Novelda i Elx

Guardar

supeco alicante
supeco alicante
La nit i el dia. Així podria definir-se la mudança de supermercat que s'ha produït en l'Àrea Comercial Isla de Corfú d'Alacant. Després del pas de la marca Supercor, i els seus preus inassolibles per a algunes butxaques, el seu espai l'ocuparà un nou establiment que oferix productes molt més econòmics. En concret, es tracta de la cadena Supeco, que dijous que ve 30 de maig obrirà la seua primera botiga en la capital alacantina per a completar el seu desembarcament a la província.Una situació que, presumiblement, moltes famílies agrairan en un moment marcat per la inflació i l'encariment dels productes alimentosos. De fet, periòdicament esta cadena originària de Sevilla modifica el seu catàleg per a oferir diferents articles a preus assequibles. I malgrat que l'empresa encara no ha avançat informació, segurament es podran gaudir de promocions i descomptes especials durant els primers dies de funcionament de la nova botiga.Les obres de reforma del recinte que anteriorment ocupava la secció de supermercats d'El Corte Inglés van començar el passat 6 de maig i es prolongaran, segons les previsions de la companyia andalusa, fins una jornada abans de la seua inauguració. Així, Supeco posarà en marxa la seua primera botiga a Alacant i la quarta a la província després d'endinsar-se per primera vegada en el territori alacantí amb l'obertura del seu supermercat en Pilar de la Perfora l'any 2018. Més endavant van arribar també els establiments de Novelda i Elx.

Menys d'un euro

Este nou supermercat a Alacant busca posicionar-se com una opció accessible i convenient per als consumidors, destacant per les seues “ofertes competitives” i una àmplia varietat de productes. Des del seu origen a Sevilla l'any 2012, la cadena s'ha caracteritzat per oferir preus baixos i productes de qualitat, consolidant-se com una opció popular entre els veïns i veïnes dels municipis en els quals té presència.En este sentit, cada dos setmanes presenta un catàleg renovat amb més de 2000 productes per davall d'un euro la unitat. Sens dubte, un preu assequible en una gran varietat d'articles de primeres marques com a salses, pastes, iogurts, embotits, productes d'higiene personal, begudes, llegums, fruita seca, fruites i verdures o dolços.Així mateix, Supeco, que suposa l'aposta “low cost” de la marca Carrefour, compta amb un servici a domicili i amb productes que van més enllà de l'alimentació com altres supermercats de la competència oferint paelles, articles de la llar, roba i fins i tot accessoris de ferreteria.

Arxivat a:

Destacats