Quins supermercats i centres comercials obrin a Alacant l'1 de maig

Consulta si els supermercats i grans superfícies comercials d'Alacant obrin les seues portes l'1 de maig, festiu pel Dia del Treballador

Guardar

supermercado
supermercado
Este dimecres 1 de maig se celebra el Dia Internacional del Treballador. Es tracta de la jornada en la qual es commemora el moviment obrer amb manifestacions i concentracions per a recordar la lluita obrera i reivindicar drets laborals i és sempre un dels dies marcats en el calendari laboral com a festiu nacional. És per això que els supermercats i centres comercials d'Alacant modificaran el seu horari d'obertura i fins i tot alguns d'ells optaran per romandre tancats.En este sentit, el conjunt de les grans superfícies comercials de la capital alacantina no obriran les seues portes durant este dimecres; tampoc ho farà L’Aljub a Elx. Així, les botigues dels centres comercials Gran Via, Plaza Mar 2, Puerta de Alicante, El Corte Inglés, Parc Vistahermosa i The Outlet Stores a Sant Vicent romandran tancades a l'ésser una de les jornades catalogades com a festius de tancament. No obstant això, encara que no es podran realitzar compres en els establiments comercials, les zones d'oci i restauració sí que estaran obertes amb el seu horari habitual.

Horari dels supermercats d'Alacant el festiu de l'1 de maig

Mercadona seguirà la tendència general de no obrir en festiu, per la qual cosa tots els supermercats d'esta gran cadena de botigues d'alimentació estaran tancades. Una política a la qual també se suma la marca alemanya Aldi, perquè encara que normalment sol obrir algun dels seus establiments de la província, en esta ocasió ha optat per un tancament en tota la Comunitat pel Dia del Treballador.D'altra banda, la cadena francesa Carrefour ha anunciat que el conjunt de les seues grans superfícies tancaran, però han optat per mantindre els supermercats de menor grandària Carrefour Express oberts durant esta jornada festiva, brindant a les persones l'oportunitat de realitzar compres essencials durant esta jornada. L'horari varia segons l'establiment, per la qual cosa és recomanable consultar la seua pàgina web.Alcampo també ha anunciat que els tres supermercats que té a la província alacantina (Centre Comercial Plaza Mar 2, Vistahermosa en Alcampo City o l'hipermercat de La Zenia) estaran tancats. De la mateixa manera, els supermercats Dia no obriran les seues portes durant este dimecres 1 de maig. Tampoc ho farà Lidl, encara que sempre és recomanable consultar la pàgina web per si hi ha alguna novetat.En el cas de Consum, la majoria dels establiments romandran tancats, encara que la companyia valenciana ha informat que sí que obriran les botigues Charter a la ciutat d'Alacant en horari de 9h a 21.45 hores (carrer Catedràtic Daniel Jimenez de Cisneros), de 6h a 22 hores (Avd. del Pare Esplá) i de 8h a 21h (carrer Músic José Torregrosa).
Destacats