La Diputació d'Alacant invertix més de 360.000 euros en la millora del camp de futbol municipal d'Agost

Guardar

Toni Pérez durant la Xarxa d'Entitats Locals Agenda 2030
Toni Pérez durant la Xarxa d'Entitats Locals Agenda 2030

Els veïns i veïnes d'Agost ja poden gaudir del seu nou camp de futbol municipal, un espai que ha sigut totalment renovat i recondicionat gràcies a una subvenció de més de 360.000 euros de la Diputació d'Alacant.

El president de la institució provincial, Toni Pérez, qui ha visitat esta vesprada l'actuació, acompanyat per l'alcalde de la localitat, Juanjo Castelló, ha destacat la importància d'esta mena de projectes "que ens ajuden a mantindre la qualitat dels serveis i infraestructures dels nostres pobles i que contribuïxen notablement a fomentar i mantindre l'afició per l'esport".

Els treballs en el camp de futbol d'Agost han inclòs, entre altres accions, la retirada del muret perimetral delimitador de l'àrea de joc, la pavimentació de les graderies, la col·locació de la barana, el sanejat dels murs existents i la renovació dels seients de plàstic de la zona de tribuna.

Esta intervenció, que ha sigut sufragada íntegrament amb 217.739 euros a través del Pla +Prop de la Diputació d'Alacant, ha contemplat també la millora de l'accessibilitat i la instal·lació d'un nou sistema de reg.

Així mateix, la institució ha dut a terme la renovació de la gespa artificial del terreny de joc, una actuació que ha comptat amb una inversió provincial de 143.631 euros i que ha implicat, a més, altres mesures de millora com la neteja de la reixeta de drenatge o el canvi de les porteries i de les xarxes parabalons.

Com a colofó a la inauguració d'esta infraestructura esportiva ha tingut lloc un partit de futbol entre l'Agost FC i l'Hèrcules CF.

Destacats