El Patronat Provincial de Turisme busca captar noves rutes aèries en la Fira ‘Routes Europe 2024’

L'organisme autònom de la Diputació també centra la seua estratègia a consolidar la relació amb les companyies que ja operen en l'Aeroport Alacant-Elx

Guardar

rutas aereas feria patronato turismo
rutas aereas feria patronato turismo
Establir noves connexions aèries, consolidar la relació amb les companyies que ja operen en l'Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández i testar l'evolució del sector. Estes són les tres línies estratègiques que han centrat la participació del Patronat Provincial de Turisme en la Fira ‘Routes Europe 2024’ celebrada esta setmana a la ciutat d'Aarhus, Dinamarca.“Concloem la nostra assistència a este certamen molt satisfets”, ha assenyalat el director de l'organisme autònom de la Diputació, José Mancebo, qui ha afegit que “han sigut dies molt productius en els quals hem abordat la possibilitat de desenvolupar accions interessants, tant per a les companyies aèries com per a la nostra destinació, sempre de la mà d'AENA i l'Aeroport Alacant-Elx”.En este sentit, la participació del Patronat Costa Blanca en este esdeveniment internacional ha estat orientada, en primer lloc, a establir noves rutes aèries cap a la província. “En l'horitzó està obrir una connexió amb el hub asiàtic a través de Turquia i una altra amb el continent americà, via Estats Units. Dos enllaços en els quals estem treballant molt i que esperem aconseguir a mitjà termini”, ha explicat Mancebo.En segon lloc, l'ens provincial ha focalitzat els seus esforços a consolidar la relació amb les companyies que ja aposten pel destí Costa Blanca amb la finalitat d'allargar la temporada durant tot l'any. “La desestacionalització és per a nosaltres un fet, però no podem relaxar-nos. Per això, treballem ja en clau 2024-2025 amb aerolínies com Brussels, SAS, TAP, Swiss Air, Finnair, Wizz Air, Transavia o Norwegian per a continuar amb eixa tendència”, ha concretat.La Diputació d'Alacant també ha aprofitat este certamen per a testar l'evolució i l'estat actual de la connectivitat aèria a nivell general. Per a això, ha mantingut més d'una trentena de reunions amb representants d'aeroports, companyies i professionals del sector, “en les quals s'ha posat el focus d'atenció en la captació de nous vols per a ampliar així la nostra veta de mercat”, ha manifestat el director del Patronat.

Dades Aeroport Alacant-Elx

En 2023, l'Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández va registrar el millor any de la seua història amb 15.747.678 passatgers. Esta tendència ascendent continua enguany, ja que durant el primer trimestre de 2024 la terminal ha tornat a batre els seus rècords en registrar 3.228.277 viatgers.
Destacats