L'espai ‘Terra de Festes’ arriba a la Diputació d'Alacant coincidint amb Les Fogueres de Sant Joan

Els jardins del Palau Provincial acullen fins dilluns que ve esta zona en la qual es pretén difondre la riquesa cultural i festiva de la Comunitat Valenciana

Guardar

El president de la Diputació, Toni Pérez, al costat de la Bellea del Foc 2024, Alba Muñoz
El president de la Diputació, Toni Pérez, al costat de la Bellea del Foc 2024, Alba Muñoz

Coincidint amb Les Fogueres de Sant Joan, els jardins del Palau Provincial acullen des de hui i fins dilluns que ve 24 de juny l'experiència immersiva ‘Terra de Festes’. El president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, ha assistit este matí a la inauguració d'este singular i innovador espai des del qual es pretén potenciar i difondre la riquesa cultural i festiva de la Comunitat Valenciana.

“Estem molt contents d'acollir esta iniciativa perquè el Palau Provincial és el primer enclavament en el qual s'instal·la este projecte de promoció turística, impulsat per la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP)”, ha assenyalat el president.

L'espai ‘Terra de Festes’, l'accés del qual és gratuït, romandrà obert de 10.00 a 14.30 hores i de 18.00 a 21.30 hores. En ell, els ciutadans podran conéixer les diferents festes de la Comunitat Valenciana, explorar experiències, interactuar i compartir moments inoblidables.

L'acte d'inauguració ha comptat també amb la presència de la presidenta de la FVMP, Rocío Cortés, l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, el president de la Federació de les Fogueres de Sant Joan, David Olivares, la Bellesa del Foc Adulta i la Bellesa del Foc Infantil, Alba Muñoz i Martina Lloret, respectivament, així com diputats provincials i autonòmics, entre altres autoritats.

Arxivat a:

Destacats