L'Institut d'Ecologia Litoral obté la Placa d'Honor AEC-2024 de l'Associació Espanyola de Científics

La Diputació d'Alacant forma part d'este organisme amb el qual col·labora en el desenvolupament de programes com el de seguiment de les prades de Posidònia oceànica

Guardar

Instituto Ecologia Litoral
Instituto Ecologia Litoral

L'Institut d'Ecologia Litoral, del qual forma part activa la Diputació d'Alacant, ha sigut recentment guardonat amb la Placa d'Honor AEC 2024 que atorga l'Associació Espanyola de Científics. Este reconeixement, que es materialitzarà el mes vinent de novembre durant el transcurs d'una gala a Castelló, posa en valor el treball que exercix este organisme, així com la seua rellevant contribució a la conservació dels ecosistemes marins, litorals i terrestres.

“L'Institut d'Ecologia Litoral és un referent en l'àmbit de la investigació i l'assessorament científic i tècnic que desenvolupa una intensa labor de divulgació, protecció i defensa del nostre entorn natural”, ha assenyalat el president de la institució provincial i president de la Fundació Institut d'Ecologia Litoral, Toni Pérez.

En este sentit, el màxim responsable de la Diputació ha afegit que “són nombrosos els projectes, anàlisis i publicacions que este ens impulsa, com el programa POSIMED, una interessant campanya de seguiment de les prades de Posidònia oceànica del nostre litoral que compta amb el suport de la Diputació i que s'ha convertit en punt de trobada i coordinació de la resta de xarxes d'estudi nacionals de les prades de Posidònia oceànica”.

L'Associació Espanyola de Científics, fundada en 1971, concedix anualment les ‘Plaques d'Honor AEC’ a investigadors i professionals de la ciència, així com a empreses, associacions i institucions del país que destaquen per la seua labor en pro de la I+D+i. “És un honor rebre este reconeixement que posa de manifest el compromís de l'Institut d'Ecologia Litoral i de la Diputació d'Alacant amb un model de desenvolupament sostenible i amb la protecció i defensa del medi ambient”, ha conclòs Toni Pérez.

Destacats