Mas: “Aquest diumenge ens juguem un govern que gestione per als que més tenen o un que lluite contra el canvi climàtic i per la sanitat pública”

Compromís ha recordat a les víctimes del bombardeig en el Mercat Central (1938) | La candidata ha tractat de mobilitzar per a Compromís per a no tornar a “un passat del qual fugim”

Guardar

compromis-mercat-alacant
compromis-mercat-alacant
Compromís ha protagonitzat hui un acte celebrat en la plaça del Mercat d'Alacant en record de les 300 persones que van perdre la vida en 1938 durant el bombardeig perpetrat per l'aviació feixista italiana. Un acte molt simbòlic a les portes d'un comicis incerts on la balança està a un poc d'inclinar-se en una direcció o una altra. La candidata de Compromís per la província d'Alacant, Aitana Mas, s'ha reunit al costat d'altres membres de la formació com l'alcaldable Rafa Mas o Natxo Bellido per a recordar el succés i fer una anomenada a la ciutadania. Els valencianistes han recordat la importància d'acudir a la urnes per a detindre a una dreta que situaria a negacionistes del canvi climàtic i de la violència de gènere en el govern valencià.Aitana Mas, ha insistit que “aquest diumenge ens juguem un govern que gestione per als que més tenen o un que lluite contra el canvi climàtic i per la sanitat pública”.Durant la trobada en la plaça del Mercat Central d'Alacant, la candidata ha tractat de mobilitzar el vot a favor dels drets socials, l'ecologisme, i una economía per i per a les persones.“El 28M ens juguem el nostre futur, un futur que passa per votar a Compromís per a una millor atenció sanitària, millors drets laborals i més escoles de 0 a 3 anys. Aquest diumenge votem si la gestió del canvi climàtic quedarà en mans d'un govern de dretes amb negacionistes o si ens lluitarem de debò contra aquest”, ha subratllat Mas.

La primera mesura de Compromís serà tramitar un parc d'habitatge públic

“Aquest diumenge triem entre un passat del qual fugim, un passat que no prioritza les necessitats de la ciutadania o un futur que continue avançant en drets socials històrics i continuar implementant-los”, ha precisat Mes recordant que la població ja va dir que no a les receptes d'una dreta que, en un dels escenaris possibles, pot situar Vox en el govern valencià.Aitana Mas ha traslladat a més “El líder del PP ha dit hui que el primer que farà serà llevar l'impost de successió als quals més tenen, a qui hereta més d'un milió d'euros de patrimoni”, i ha afegit, “ nosaltres el que diem és que la primera mesura que farà un govern de Compromís serà precisament començar a tramitar un parc d'habitatge públic. Això votem aquest diumenge, si volem els que baixen els impostos als quals més tenen o els que impulsaran mesures per a mitigar el canvi climàtic, per a blindar drets socials, per a concentrar la inversió sanitària en els centres de salut i comunitaris, per a continuar millorant la nostra economia i diversificant i innovant el nostre teixit productiu”.De nou, la crevillentina ha assegurat la importància que tindrà la circumscripció d'Alacant en la formació d'un tercer Botànic i ha demanat el vot per a Compromís: “Vull demanar a la gent que vaja a votar ploga, neu o faça sol. Aquest pròxim diumenge hem de tornar a dir als que ja tirem per corruptes i balafiadors que no volem un govern de dretes que gestione per als seus amiguets i amiguetes. Per això demane el vot per a Compromís, per a una força política que decantarà el govern de la Generalitat. A Alacant l'últim diputat es disputa entre el PP i Compromís. Necessitem fins a l'últim vot per a governar la Comunitat”. 

Arxivat a:

Destacats