Toni Pérez: "L'empresa és la que crea la major riquesa d'una persona, que és l'oportunitat"

El president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, ha intervingut en la 'XXIX Edició dels Premis AEFA'

Guardar

Toni Pérez clausura la gala d'AEFA
Toni Pérez clausura la gala d'AEFA

El president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, intervingué durant el migdia del passat dimarts 1 d'octubre en la ‘XXIX Edició dels Premis AEFA’ -Associació de l'Empreses Familiar d'Alacant- que es va dur a terme en el Centre Cultural de Benidorm.

Prèviament al seu discurs, en el qual el responsable de la institució provincial va destacar "les fortaleses, reptes i desafiaments que tenim per davant i l'important que són les polítiques públiques per a afrontar-los amb seguretat", el president va entregar un dels guardons, el corresponent al 'Premi Diputació d'Alacant' que va recaure en l'empresa Quintón per la seua excepcional trajectòria com a empresa familiar, la seua aposta per la I+D+i i la seua estratègia d'internacionalització.

"Cal atendre el que val la pena i cuidar el que funciona", ha indicat el responsable provincial, qui va assegurar que AEFA "té l'enorme facultat d'haver sabut unir-se des del minut un, acollint en el seu si a l'empresa, xicoteta, mitjana i gran". Així mateix, Toni Pérez va afegir que "a vegades l'important no és el volum, no és el número sinó els projectes empresarials que naixen des del cor i lluiten contra vent i marea durant generacions, passant vicissituds per a arribar fins ací".

En este sentit, el president de la Diputació d'Alacant va insistir que "l'empresa és la que crea la major riquesa que pot tindre una persona, que és l'oportunitat de treballar, de desenrotllar un projecte vital, de capacitar-se, de formar-se, de millorar, de relacionar-se i d'aportar el millor a una societat", ha recalcat el president.

Al seu torn, l'acte va comptar amb la presència de la presència de la presidenta d'AEFA, Maite Antón, el diputat de Desenrotllament Econòmic, Carlos Pastor, membres de la corporació municipal de Benidorm, així com altres autoritats, a més de l'entramat empresarial de la província d'Alacant.

Destacats