El XX Congrés sobre la Violència contra la Dona de la Diputació insta a la participació activa contra les actituds masclistes

Les jornades es desenvoluparan el 3 i 4 d'octubre en l'ADDA sota l'eslògan 'La Veu del Silenci' i amb un programa elaborat per un comité científic

Guardar

Cartel XX Congreso sobre la violencia contra la mujer
Cartel XX Congreso sobre la violencia contra la mujer

La Diputació d'Alacant celebrarà els pròxims dies 3 i 4 d'octubre en l'ADDA el XX Congrés sobre la violència contra la Dona. La trobada incorpora enguany, entre altres novetats, la constitució d'un comité científic encarregat d'elaborar un complet programa amb ponents i professionals de diferents àmbits i sectors d'actuació.

D'esta manera, i sota el paraigua del vint aniversari de la Llei contra la Violència de Gènere, el programa temàtic abordarà diversitat de qüestions per a tractar la realitat multidimensional de les violències contra les dones i oferirà experiències i bones pràctiques que contribuïsquen a una millora dels servicis i recursos existents.

La diputada d'Igualtat, Loreto Serrano ha manifestat que amb el títol ‘La Veu del Silenci’, esta nova edició del congrés “pretén servir d'invitació a participar activament contra les violències masclistes”. Un fòrum tècnic dirigit principalment a personal i treballadors de les diferents administracions públiques i entitats professionals en el camp de la prevenció i la intervenció.

Esta edició ha comptat amb novetats com la del comité científic compost per la Diputació, el Col·legi Oficial de Treball Social, el Col·legi oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, el Col·legi oficial de l'Advocacia d'Alacant, el Col·legi Oficial de Metges d'Alacant, el Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant, el Col·legi Oficial d'Educadors i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, la Universitat Alacant, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Subdelegació del Govern i la Conselleria d'Igualtat. A més, l'organització ha modificat l'estructura perquè durant la segona jornada del Congrés es desenrotllen sis sessions semiplenaries amb diversos temes perquè els assistents puguen triar.

El congrés s'oferirà també via streaming i hi haurà un espai de comunicacions en format pòster per a aquelles persones que vulguen donar a conéixer els seus treballs, projectes i investigacions. Per a més informació i inscripcions en la pàgina web de l'esdeveniment: www.congresoviolenciamujer.com.

Destacats