Més de 40.000 persones desfilaran en la Fancy Dress Party 2023 de Benidorm

Aquest gran esdeveniment inundarà els carrers del Racó de Loix de color, lluentor i disfresses dijous que ve 16 de novembre a partir de les 15 hores

Guardar

fancy dress party bnd
fancy dress party bnd
Més de 40.000 persones desfilaran pels carrers de Benidorm aquesta setmana per a celebrar la tradicional i mundialment coneguda 'Fancy Dress Party'. Així, aquesta festa que combina el color, la música, la festa i els estilismes més especials i brillants tornarà a recórrer els carrers d'aquesta ciutat alacantina un any més dijous que ve 16 de novembre.D'aquesta manera, els carrers del Racó de Loix i les de moltes altres zones de Benidorm tornaran a omplir-se de colorit aquest dijous a partir de les 15 hores, a penes un dia després de finalitzar els Festes Majors Patronals. Enguany es preveu una participació massiva amb 40.000 persones desfilant en més d'una trentena de carrosses i també són 51 els establiments els què s'han volgut sumar i participar en aquest gran esdeveniment.

Una gran esdeveniment amb més de 33 anys d'història

Aquesta festa va començar fa 33 anys arran de la iniciativa de l'empresari local i organitzador d'aquest esdeveniment, Manuel Nieto, i des de llavors no ha fet més que créixer fins a convertir-se, possiblement, en la major festa de disfresses d'Europa. Fancy Dress Party de Benidorm. Imatge: Visit BenidormDe fet, segons va declarar Nieto, pioner d'aquesta cita, durant la presentació d'aquest esdeveniment d'oci, la Fancy Dress es va crear “del no-res” i en molt poc temps “va anar evolucionant per si mateixa, amb la implicació de més gent i de manera desinteressada”.A més, en eixa mateixa trobada, l'empresari va destacar la gran afluència que va tindre la festa el passat 2022, després de dos anys en el que no va poder realitzar-se a causa de la crisi sanitària de la covid. "L'any passat vam notar que la gent estava desitjosa que arribara el dia. Per això, perdre aquesta festa seria alguna cosa negatiu per a Benidorm que s'ha convertit en una referència en qüestió de festes de disfresses per al turisme britànic”, va manifestar.
Destacats