RTVE anuncia la data de la final del Benidorm Fest 2024

Enguany aquest esdeveniment musical té com a novetat la celebració d'un campament per a compondre les cançons que sonaran en el festival

Guardar

benidorm  fest 2024
benidorm fest 2024
Radie Televisió Espanyola ha donat ja a conéixer la data en la qual se celebrarà el pròxim Benidorm Fest 2024. L'anunci s'ha fet aquesta mateixa vesprada durant la roda de premsa de presentació de la qual serà la tercera edició d'aquest festival. En aqueix sentit, serà el mes vinent de febrer quan el públic puga descobrir qui serà l'artista representant en el 68é Festival d'Eurovisió que en 2024 se celebrarà a la ciutat sueca de Malmö a causa de la victòria de Loreen en l'últim festival.Així, Benidorm es vestirà de gala el pròxim 3 de febrer per a acollir la tercera edició d'aquest certamen musical del qual eixirà el pròxim o pròxima representant d'Espanya en el festival de la cançó europea que se celebrarà al maig. La gran final serà el 3 de febrer, però abans la ciutat de Benidorm acollirà les dos semifinals que seran el 30 de gener i 1 de febrer del pròxim 2024.[caption id="" align="alignnone" width="1600"]Blanca Paloma Final Benidorm Fest 2023 Blanca Paloma, última representant d'Espanya en el Festival d'Eurovisió 2023[/caption]Encara així, tal com ha especificat l'organització del concurs, els 16 participants d'aquest gran esdeveniment musical es coneixeran mesos abans i serà el pròxim 11 de novembre. Una data que no ha sigut triada a l'atzar, ja que coincidirà amb la celebració dels Latin Grammy a Sevilla. Una gala d'un dels premis més destacats de la indústria musical llatina que es podrà seguir a través d'RTVE.

Campament de creació de cançons

A més, una de les novetats d'aquesta edició número tres del Benidorm Fest serà que RTVE ha anunciat l'organització d'un campament en el qual es compondran cançons per al festival. Segons ha explicat el codirector del festival, César Vallejo, no totes les peces musicals que sorgisquen en aquest campament estaran al Benidorm Fest, però algunes de les propostes de temes sí que podrien sonar en les semifinals o la gran final.
Destacats