Torrevella, escenari de rodatge d'una pel·lícula protagonitzada per Macarena Gómez, Emma Suárez i Roberto Álamo

El film 'Hora y veinte' dirigit per Marc Romero ha gravat diverses escenes en les llacunes de la Mata i Torrevella

Guardar

MACARENA GOMEZ & MARC ROMERO by Iñaki Lungarán.
MACARENA GOMEZ & MARC ROMERO by Iñaki Lungarán.
Torrevella s'ha convertit aquesta setmana en escenari de la pel·lícula ‘Hora y veinte’, un thriller que narra la història de la desaparició d'un xiquet de sis anys en un centre comercial durant la Nit de Nadal de l'any 2000. Així, les llacunes de la Mata i Torrevella han acollit la gravació de diverses escenes que formaran part d'aquesta nova i emocionant cinta.'“No és una pel·lícula experimental o independent, és ‘Jungla de Cristall’ dins d'un supermercat, un thriller de màxima tensió replet de persecucions, carreres a contrarellotge i molts elements d'acció”. Així defineix ‘Hora y veinte’ el seu director i guionista, Marc Romero.Encara que el 95 % de les desaparicions de menors s'acaben resolent amb un "final feliç i els xiquets tornen a casa amb els seus pares", destaca Romero, ‘Hora y veinte’ posa el focus en el 5 % restant de situacions en les quals això no succeeix. És el cas de Jonathan Vega, un xiquet de 6 anys que va ser segrestat a Madrid fa quasi 25 anys. "Els mitjans de comunicació immediatament van cobrir la notícia del segrest del xiquet, a plena llum del dia, en un centre comercial. Les seues restes van aparéixer sis mesos després. Ningú sap com va morir ni qui ho va matar”, relata el director.Aquesta nova pel·lícula està protagonitzada per grans personalitats de l'actuació a nivell nacional com són Macarena Gómez, Roberto Álamo i Emma Suarez. El repartiment el completen Boré Buika, Ciro Miró i Alex Sorian Brown entre altres, i suposa el salt a la interpretació en la pantalla gran del popular cantant Álex Ubago. 

Gravació d'escenes en les llacunes de la Mata i Torrevella

En total, el film es rodarà en diferents localitzacions de la ciutat de Torrevella i d'un dels seus enclavaments naturals més destacats: les llacunes de La Mata i Torrevella, una ubicació que el director de la pel·lícula concep com un persona més de la trama. “Les Salines de Torrevella i les seues pintoresques vistes d'enormes muntanyes de sal envoltades d'aigües porpres es graven en la retina per sempre”, assegura.Tres dies després que s'iniciara el rodatge a Torrevella, aquest finalitzarà el divendres dia 12 quan es traslladarà a la localitat de Martos, a la província de Jaén, on continuarà el rodatge.

Sinopsi de 'Hora i vint'

Manuela (Macarena Gómez), una dona marcada pel seu passat, no es detindrà davant res per a recuperar al seu fill de 6 anys quan aquest desapareix la vesprada de la nit de Nadal en un centre comercial.Quan la policia (Roberto Álamo i Emma Suárez) ordenen el tancament del centre, moguts per la pressió social que un assassí en sèrie camina solt, s'iniciarà una cerca per tot el territori per a donar amb el parador de l'enemic públic número u.
Destacats