Alicante Extra es renova en la setmana gran de Fogueres

El grup de proximitat aposta per un nou disseny ràpid i pràctic que incorpora noves funcionalitats i més informació de proximitat.

Guardar

Nou disseny del diari Alicante Extra
Nou disseny del diari Alicante Extra

Després de dos setmanes calfant motors després del ‘Inici de la Festa’ i el pregó, les Fogueres 2024 arriben definitivament a Alacant. Comença una de les setmanes més boniques i esperades a la ciutat, i per a celebrar-ho, des d'Alicante Extra ens endinsem des d'este mateix dilluns 17 de juny, dia de la ‘Arriba al Foc’, en una nova etapa amb l'objectiu de consolidar la nostra ferma aposta per acostar tota l'actualitat en clau alacantina. Un moviment estratègic per a millorar l'experiència informativa dels nostres lectors.

La pólvora i els monuments fogueriles inunden els carrers i cada racó de la ciutat. En este context, Alacant Extra ha decidit fer un pas avant en la seua evolució com a mitjà de comunicació, presentant una nova portada que combina modernitat i funcionalitat. Però la nova imatge no és només un canvi estètic, perquè la plataforma ha sigut redissenyada per a millorar la navegabilitat i accessibilitat a través d'un format més net i visual amb seccions destacades que mantenen el mateix rigor, proximitat i honestedat que ha caracteritzat a este diari des del seu desembarcament en la capital alacantina.

El mitjà pertanyent al grup València Extra suposa un espai informatiu per a no perdre detall del que succeïx a la ciutat d'Alacant i la província, així com els millors plans i activitats d'oci per a tots els públics. Cobrim notícies del dia a dia, temes d'actualitat, reportatges i entrevistes en profunditat des d'un punt de vista local i de proximitat. Esta diversificació de formats té com a objectiu proporcionar una cobertura més dinàmica i completa dels esdeveniments que marquen l'agenda local.

"Era un del nostre ferms compromisos potenciar encara més la informació de proximitat a Alacant i estem molt satisfets del resultat i de la nova experiència usuari que podran gaudir tots els nostres lectors i lectores cada dia des d'Alicante Extra", ha assegurat el director del diari, Álex Ladrón de Guevara.

Amb esta renovació, Alicante Extra no sols celebra en gran l'inici de les Fogueres 2024, sinó també el seu compromís continu amb la comunitat alacantina. La nova plataforma està dissenyada per a ser un espai informatiu integral, on els lectors poden mantindre's informats dels esdeveniments i esdeveniments de la seua ciutat, connectar amb el seu entorn més pròxim i gaudir dels millors continguts locals. Ens acompanyes?

Destacats